Alo/A.M. ŠTA ĆE REĆI MISICA? Stefan Karić otkrio da bi spavao sa jednom zadrugarkom, a evo i kako se pravdao 16:45 Vip 0
Alo/Đ.M. SVE SA SAZNALO Sanja Grujić javno obelodanila ko je sinoć u spavaćoj sobi imao intimne odnose, zadrugari ostali skamenjeni 12:23 Vip 0
Alo/N.D. BLUDNA SAM, IMAM PODVOJENU LIČNOST Sanja Grujić iskreno o odnosu sa Carem, priznala čega se stidi 12:52 Vip 0
Alo/N.D. TI SI RIJALITI JE*AČICA Irma brutalno izvređala Sanju Grujić, a evo šta joj ona odgovorila 14:29 Vip 0
Alo/K.G. NE MOŽE DA DOĐE SEBI Sandra Rešić ispričala Sanji kako je izgledala nakon kobne noći sa Carem, ona propala u zemlju od stida 13:29 Vip 0
Alo/K.G. NEMAM STIDA NI SRAMA Sanja otkrila kako se oseća nakon odnosa koji je imala sa Carem, pa šokirala novim priznanjem 12:08 Vip 0
Alo/A.J. RAT NA POMOLU Ana Jovanović otkrila da je Sanja ne remeti u odnosu sa Carem, Grujićeva joj odbrusila žestoko 17:35 Vip 0
Alo/K.G. NA METI KRITIKA Sanju svi osudili zbog vrele akcije sa Carem, on ustao i pred svima stao u njenu zaštitu i branio je 13:42 Vip 1
Alo/J.J. BOLESNO JE DA SE VAS DVE DRUŽITE Ša urnisao Sanju i Anu, Grujićeva odbrusila svim zadrugarima 12:15 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK Sanja Grujić zaprepastila sve svojim odgovorom za vrelu akciju sa Carem, a on izabrao između nje i Ane Jovanović 08:48 Vip 0
Alo/A.M. NE MOŽE DA DOĐE SEBI Sanja nakon odnosa sa Carem u ogromnom strahu, požalila se Ani i otkrila šta je najviše plaši 14:27 Vip 1
Alo/A.M. IZGLEDALO JE KAO NISKOBUDŽETNI PO*NIĆ Dalila otkrila šta misli o vreloj akciji Cara i Sanje, pa priznala da li bi se pomirila sa njim 11:47 Vip 5
Alo/J.J. SANJA I ANA SE SUKOBILE OKO FILIPA CARA Izneta njegova najveća intima, stavili ih na veliki test 20:35 Vip 0
Alo/J.J. DRUGARSKI Ana i Sanja pokazale da nemaju problem da dele Cara, pa sa Filipom uživale u ovoj igri 19:55 Vip 0
Alo/J.J. DA LI TE JE MAMA TAKO VASPITALA Đedović saterao u ćošak Anu i Sanju, pa ih ponizio zbog druženja nakon vrelih akcija sa Filipom Carem 18:00 Vip 0
Alo/K.G. KIVNA NA ĐURIČIĆA Sanja Grujić besna na Mikija, ova stvar joj je zasmetala što je uradio 12:45 Vip 0
Alo/A.J. IZAŠLE NA VIDELO LAŽI CARA I SANJE Pojavio se klip vruće akcije ispod pokrivača, a niko nije znao da je imao se*s i sa njom 09:15 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46