Alo.rs/Novosti JA TARZAN, TI DŽEJN Epsko blamiranje hrvatskog ministra odbrane, razvaljuju ga u komentarima (VIDEO) 08:51 Vesti 0
Alo.rs/nsuzivo.rs SRBIJA VODI BALANSIRANU POLITIKU ODBRANE Ministar Vučević sa ambasadorima Belorusije i Francuske (FOTO) 17:14 Vesti 10
Alo/Nsuzivo “VAŠA REČ DATA JE OTADŽBINI I RODU” Ministar Vučević na polaganju zakletve vojnika generacije „mart 2023“ (FOTO) 12:53 Vesti 27
Alo.rs Ministar Vučević obišao hram Sveti Ćirilo i Metodije u Ljubljani i razgovarao sa predstavnicima srpske zajednice (FOTO) 14:20 Vesti 1
Nsuzivo.rs SASTANAK VUČEVIĆA SA MINISTROM ODBRANE SLOVENIJE ŠARECOM U LJUBLJANI Razgovarali o aktuelnoj političkoj i bezbednosnoj situaciji i ratu u Ukrajini 13:53 Vesti 0
Alo/nsuzivo MINISTAR ODBRANE NA “ŠUMAN FORUMU” U BRISELU Evo koje sve zemlje su članice i koja je Vučevićeva poruka 10:47 Vesti 253
Alo.rs MINISTARSTO ODBRANE OBEZBEDILO 370 MILIONA EVRA ZA NAMENSKU Vučević poslao poruku mladima koji se prijavljuju na konkurs 13:21 Vesti 89
Alo.rs SARADNJU DVE ZEMLJE KARAKTERIŠU DOBRI ODNOSI Ministar Vučević razgovarao sa ambasadorom Slovenije (FOTO) 12:53 Vesti 213
Alo.rs MINISTAR VUČEVIĆ O NARODNOM POKRETU ZA DRŽAVU Objediniće sve političke stranke koje žele da Srbija ostane suverena i slobodna 11:04 Vesti 159
Alo.rs MINISTAR VUČEVIĆ UGOSTIO DAME ZA 8. MART Istorija Srbije prepuna je primera žena heroja (FOTO) 14:27 Vesti 0
Alo.rs MINISTAR VUČEVIĆ ODGOVORIO NA NAPADE NA SRBIJU Naša namenska industrija nije prodala ni jedan komad oružja ni ukrajinskoj ni ruskoj strani 11:01 Vesti 207
Alo/Mediji MINISTAR VUČEVIĆ O EVROPSKOM PREDLOGU: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ponovio šta je za Srbiju neprihvatljivo 08:33 Vesti 593
Alo.rs VUČEVIĆ O ODLUČNIM POTEZIMA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Pamtiće ga istorija po nesalomivoj volji, dužni smo mu podršku, moja je bezuslovna 08:19 Vesti 72
Alo! BOŠKO OBRADOVIĆ "PAO S MARSA" Njegova izjava nasmejala, pa zabrinula ministra odbrane Miloša Vučevića 16:42 Vesti 0
Alo!/Mediji PREDSTAVLJENI REZERVNI OFICIRI GENERACIJE "SEPTEMBAR 2022" Vučević: Danas je pred nama generacija naslednika znanja slavnih vojskovođa i profesora Vojne akademije (FOTO) 14:45 Vesti 0
Alo/Tv Prva MINISTAR VUČEVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO NA NAPADE TAJKUNSKIH MEDIJA: Vojska je naša, prestanite da lažete vi koji ste topili tenkove 11:02 Vesti 459
Alo.rs MINISTAR ODBRANE O NABAVCI SOFISTICIRANOG ORUŽJA Dodatno ćemo osnažiti Vojsku Srbije dronovima kamikazama 10:01 Vesti 0
Alo!/NS Uživo KO SME, TAJ MOŽE Ministar Vučević pozvao mlade da se prijave na konkurs za prijem u vojne škole (VIDEO) 18:32 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0