Alo/J.M. JANJUŠ OD POPULARNE PEVAČICE DOBIO POKLON! Na adresu Bele kuće stigla je čestitka i torta, a evo i od koga je iznenađenje! 16:06 Vip 1
Alo/K.S. SANDRA ČAPRIĆ OPLELA PO DALILI! Otkrila šta misli o odnosu sa Carem, pa šokirala sve ovom izjavom 15:29 Vip 0
Pink.rs/Alo/K.S. ON JE GREŠKA, NI NE RAČUNAM GA! Nakon izjave Filipa Cara da će Čaprićku da pravi od blata, oglasila se i ona, imala da poruči jednu stvar! 14:54 Vip 0
Alo/K.S. BILA PARAVAN ZA CARA I DALILU! Sandra Čaprić ogolila dušu i priznala iskreno šta se krije iza ljubavnog trougla 13:50 Vip 0
Pink/Alo/I.G. OGLASILA SE SANDRA ČAPRIĆ! Pevačica progovorila o bivšem dečku i Dalili, nije ih štedela, a onda se dotaka i Dejanove romanse sa Aleks! 14:42 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. MAJKA JE DOČEKALA U CRNINI! Oglasila se Sandra Čaprić nakon velike porodične tragedije, zadrugarka potpuno slomljena od bola! 09:55 Vip 0
Blic/Alo/K.G. SANDRU ČAPRIĆ SAČEKALE RUŽNE VESTI! Bivša zadrugarka ne može da dođe sebi, potpuno je skrhana, a cela porodica je zavijena u crno! 20:38 Vip 0
Alo/I.G. ONA JE NAPUSTILA ZADRUGU! Slomila se i grcala u suzama: Nema šta mi se nije desilo! 11:10 Vip 0
Alo/D.S. NEOČEKIVANO! Voditelj saopštio ko je nominovan od strane publike, zadrugari šokirani! 07:32 Vip 1
Alo/K.G. NE PADA MI NAPAMET DA SE SKLONIM OD NJE! Janjuš otkrio sve o odnosu sa Sandrom, pa uspeo da izmami osmeh na njenom licu nakon ovih reči! 09:27 Vip 0
Alo/K.G. NOVA GODINA IVANJICA, PRIJEPOLJE REPRIZA Janjuš na sve načine pokušava da oraspoloži utučenu Sandru, a onda joj dao savet zlata vredan! 17:15 Vip 0
Alo/K.G. OVAKVOG GA NE ZNAMO! Janjuš priznao da li je udaljio Aleks od sebe da bi Sandri na taj način dokazao ljubav 20:31 Vip 0
Alo/K.G. NEMA KONKURENCIJU! Janjuš i Sandra Čaprić izjavili ljubav jedno drugom, on konačno priznao da je voli više od svega! 17:07 Vip 0
Alo/I.G. DALILA ŽESTOKO POTKAČILA SANDRU: Podela budžeta je katastrofa, zaslužujem više novca jer sam te spasila od lošeg čoveka! 18:20 Vip 0
Alo/I.G. NADA SE DA ĆE BITI SA NJOM U HOTELU Janjuš odlučio da pokaže koliki je džentlmen i pomogne Sandri da preseli stvari 17:58 Vip 0
Alo/I.G. SANDRA ČAPRIĆ PONIZILA BIVŠEG! Zadrugarka postavila Filipa na mesto! Pokazala ko je unikat, a ko falsifikat, pa njegov budžet prosledila Maji 17:24 Vip 0
Alo/K.G. MAJA PALA U ZABORAV! Janjuš ne krije koliko mu prija Sandra Čaprić, pa priznao da je ona devojka za brak! 07:50 Vip 0
Alo/K.G. NOVA LJUBAV NA POMOLU? Sandra Čaprić priznala da joj Janjuš prija, pa otkrila da li postoji mogućnost da otpočnu vezu 11:03 Vip 0
Alo/K.G. ZABORAVILE DA SU U SVAĐI Sandra Čaprić progovorila sa Dalilom, odlučile da zakopaju ratne sekire, a evo i zbog čega! 15:27 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05