Alo/N.S. OVO MANGUPI NE RADE Oglasio se i Mensur Ajdarpašić, nije birao reči za Marka Osmakčića 13:24 Vip 0
Alo/N.S. ON SAMO IGRA IGRU Dia Kostić razočarana u Saleta Luksa, pa se požalila Gruji koliko je ona naivna 19:50 Vip 0
Alo/N.S. LJUBAV CVETA Sale Luks i Dija Kostić uplovili su u ljubavnu romansu, a povodom toga oglasila se njegova sestra 14:08 Vip 0
Alo/N.D. TO JE JAHTA I ĐUSKANJE... Evo čime Ana Jovanović želi da se bavi nakon Zadruge, Sale Luks sve otkrio 10:17 Vip 0
Alo/Đ.M. ON JE SMUVAO NOVU ZADRUGARKU Zgrabio je naočigled svih, pali i sočni poljupci, a onda joj izgovorio nešto skandalozno (FOTO) 10:54 Vip 0
Alo/N.D. JE*AO TE PIJAN ČOVEK, TI SI NEČASNA Lepi Mića žestoko opleo po Sanji Grujić, evo šta mu je ona odgovorila 15:50 Vip 0
Alo/A.M. POKUŠAO DA JE POLJUBI, PA DOBIO ŠAMAR Irma i Luks zaratili kao nikad, nastao haos u Beloj kući 17:35 Vip 0
Alo/K.G. IZDOMINIRALA Miljana većinu pogodila, ali kod njega je kiksnula, evo za koga je rekla da je Zola 15:00 Vip 0
Alo/K.G. TI SI ZA MENE SPRDNJA Dalila urnisala Cara, on nije znao šta će od muke pa je isprovocirao, ona zapenila 09:33 Vip 1
Alo/J.J. HAPŠENJE, SUĐENJE, KRAĐA Luks šokirao detaljima iz prošlosti, ispričao najteže trenutke iz života 18:50 Vip 0
Alo/J.J. BIO SAM ZAKLJUČAN U TAMNICI Luks ispričao rigorozne detalje iz detinjstva, izneo sve o njegovom kriminalnom životu 18:30 Vip 0
Alo/J.J. HIT U BELOJ KUĆI, SVI ZAPLAKALI OD SMEHA Mateja nagrađen gromoglasnim aplauzom, Karić svojom transformacijom podigao lestvicu 15:40 Vip 1
Alo/J.J. URNEBESNO Sale Luks perfidno spustio Aleksandru, međutim njena reakcija je iznenađujuća 21:30 Vip 0
Alo/A.M. NOVI OKRŠAJ U BELOJ KUĆI! Sale Luks prekinuo emisiju, pa žestoko izvređao i ponizio MC Aleks, a evo kako mu je ona odbrusila! 20:17 Vip 0
Alo/J.J. REPER BESAN KAO RIS! Na samom početku žurke, Sale Luks i Ša na ivici fizičkog obračuna! (VIDEO) 08:11 Vip 0
Alo/K.G. KAKAV JE TO KVARNJAK! Miki zgrožen Dejanovim ponašanjem, osuo rafalnu paljbu po njemu, pa ga uporedio sa bubašvabom! 20:29 Vip 1
Alo/J.J. BOLI ISTINA ODRONU! Sale Luks sasuo u lice Mimi sve šta misli o njoj, zadrugarka odmah napravila pometnju! 15:51 Vip 0
Alo/K.G. SVEGA JOJ JE DOSTA! Dalila kukala Anđeli na Carevo ponašanje i kako ju je jutros vređao! 12:50 Vip 0
Alo/K.G. JA ZNAM DA ONA MENE VOLI! Car otvorio dušu Luksu, pa ispričao šta ga muči u odnosu sa Dalilom! 09:51 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0