''GOSPODINE MARKOVIĆU...'' Dušica Jakovljević utučena zbog Palmine smrti, zahvalila se političaru na mnogim naučenim lekcijama 11:55 Vip 0
ZAVEJANA U SNEGU Dušica Jakovljević imala neprijatnu situaciju, on joj je prvi pritekao u pomoć! 23:25 Vip 0
"MAMA BI MI ZABRANILA" Prvi intervju ćerke Dušice Jakovljević, evo šta kaže o estetskim korekcijama, spomenula i rijaliti (FOTO) 07:55 Vip 0
"NE ŽELIM DA SE RAZBOLIM, SVAKO BI SE NA MOM MESTU BACIO S MOSTA" Dušica Jakovljević otkrila sa kojim problemima se bori 16:08 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ STIGLA NA SAHRANU MAJKE ŽELJKA MITROVIĆA! Nema od bola se pojavila na Novom groblju (VIDEO) 13:33 Vip 0
HITAN PREKID PROGRAMA NA PINKU! Dušica Jakovljević u suzama: "Željko Mitrović je želeo na ovaj način da se obrati majci..." 07:40 Vip 0
MAJKE ANELI AHMIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE! Čim je voditeljka najavila oplela po Mileni Kačavendi: ''Klasična je kadruša, glumi za oskara'' 23:13 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RONI SUZE ZBOG DECE Voditeljka ovo nije očekivala od njih: Pa ti izdrži... 12:11 Vip 0
MOŽETE LI DA BUDETE LJUDI MAKAR DANAS?! Voditeljka besna ponašanjem pojedinaca dok Srbija tuguje 21:35 Vip 1
ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ SLOMILE VESTI O TRAGEDIJI! Estrada nema od bola, reči kidaju dušu: "Velika tragedija, srce mi je uz vas!" 19:15 Vip 0
RODITELJE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NIKADA NISTE VIDELI Voditeljka ih pokazala prvi put, preslikana je majka! 14:50 Vip 0
ŠOK PROMENA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka frapirala objavom, niko nije očekivao da će ovo uraditi od sebe 13:00 Vip 0
PEVAČICA MOMENTALNO NAPUSTILA STUDIO ZBOG DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Skandal u programu uživo, hitno prekinuta emisija 11:30 Vip 0
DUŠICA SE OSUŠILA, IMA 56 KILOGRAMA! Jakovljevićeva se hitno oglasila: Ne jedem, mršavim na dva dana 13:49 Vip 1
SRUŠIO SE USRED STUDIJA! Voditeljka vikala na sav glas, nastala panika u studiju, ovakav pad do sada niste videli! 07:40 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ HITNO PREKINULA PROGRAM! Haos u studiju zbog važnog poziva, evo šta se desilo! 23:27 Vip 0
BISERI OKO VRATA, CRNA HALJINA DO PODA! Dušica Jakovljević napravila kolaps, pojavila se u brutalnom izdanju, sve pršti na njoj 21:04 Vip 0
ONA ĆE VODITI FARMU 8! Svi je dobro znate, a niko nije očekivao da će se naći u ovom projektu! 18:57 Vip 0
UMORILA SAM SE, DOŠLO JE DO... Dušica Jakovljević konačno priznala zbog čega je dala otkaz na Pinku, ovo je prava istina! 14:44 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0