''OSEĆAM SE KAO TOM KRUZ'' Dušica Jakovljević jedva izdržava u emisiji ''Narod pita'', Aneli Ahmić je dovela do ludila 21:39 Vip 0
NE MOGU DA SKRENU POGLEDE! Dušica Jakovljević pokazala grudi i raspametila pratioce (FOTO) 01:00 Vip 2
"SA MOJIM MOZGOM NE MOŽEŠ DA SE IGRAŠ" Rijaliti učesnik započeo svađu sa Dušicom, ona ga postavila na svoje mesto! (VIDEO) 21:00 Vip 0
LEPI MIĆA ZARATIO SA DUŠICOM Napao je u uživo emisiji, gnusne uvrede pljušte na sve strane! 14:00 Vip 0
GODINU DANA NAKON ŠTO SE VRATILA NA PINK Oglasila se Dušica Jakovljević, voditeljka prekinula tišinu 10:51 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ZABLISTALA NA FINALU ELITE 8: Glamur u stilu stare Holivudske dive, ovu frizuru dosad nije imala (FOTO) 21:28 Vip 0
100 METARA BISERA! Dušica Jakovljević šokirala haljinom za finale Elite, padaju vilice zbog njenog modnog izbora (FOTO) 19:40 Vip 0
"CELO TELO MI SE TRESLO" Ispovest voditelja Elite ledi krv, nije mogao više da ćuti o Dušici Jakovljević i Milanu Miloševiću 22:45 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UZNEMIRAVALA MUŽA POZNATE PEVAČICE Nije se nadala da će joj poziv uzvratiti ona, ovo su svi detalji razgovora! 06:30 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PRESTRAVLJENA, MISLILA DA JE OSLEPELA! Voditeljka van sebe: "Plakala sam i vrištala" 13:20 Vip 0
"NEKA SAM IZOPERISANA" Dušica Jakovljević se skinula u kupaći i pokazala obline koje obaraju s nogu (FOTO) 23:00 Vip 0
NEPRISTOJNE PONUDE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Dušica Jakovljević otkrila šta joj nude stranci 06:00 Vip 0
OVA VANSERIJSKA LEPOTICA JE ĆERKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ Anđela Miljuš blistala na maturskoj proslavi (FOTO) 18:40 Vip 1
"GODINU DANA NISAM IZLAZILA IZ KREVETA" Dušica Jakovljević prošla kroz pakao, evo kako se izvukla! 10:00 Vip 0
KONAČNO SE SAZNALO KO JE DUŠICU JAKOVLJEVIĆ VRATIO NA PINK Evo ko je urgirao, ona stoji iza svega! 10:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46