DUŠICA JAKOVLJEVIĆ VIKALA USRED EMISIJE Bivši zadrugar voditeljku izbacio iz takta: Posle 24 godina iskustva da doživim ovako nešto! 07:10 Vip 0
Milica Veličković DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE HITNO OBRATILA JAVNOSTI Nakon što je pročitala lažnu vest o svojoj smrti, voditeljka vidno uznemirena uputila važan apel! 15:50 Vip 0
Marija Kostić TAKO SE TO RADI Ovako je nana Dušice Jakovljević ohladila bivšeg koji joj je zakuca na vrata posle 40 godina 20:40 Vip 0
Milica Veličković EVO NA KOGA SAM! Dušica objavila video snimak svog oca, pa nasmejala sve pratioce! 13:40 Vip 0
Ermin Biberović NIKAD SE NISAM BAVIO DRUGIM JAVNIM LIČNOSTIMA! Milan Milošević nakon navoda o napadu na Dušicu Jakovljević, otkrio pravu pozadinu priče 21:22 Vip 0
Ermin Biberović NE DROGIRAM SE! Milan Milošević van sebe se oglasio i uputio snažnu poruku, svi sumnjaju da je upućena njoj! (FOTO) 18:47 Vip 0
Ermin Biberović MORALI SU HITNO DA JE OPERIŠU! Evo u kakvom je stanju Dušica Jakovljević, rezultati nisu dobri 16:42 Vip 0
Marija Kostić OGLASILA SE ANĐELA ĐURIČIĆ Bivša zadrugarka pokušala da smiri situaciju, pa poslala Dušici ovu poruku 18:00 Vip 0
Ermin Biberović DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE OGLASILA NAKON ANĐELINIH PRETNJI Poručila joj samo jedno, a evo šta se zapravo krije iza skandala o golim fotkama 17:13 Vip 0
Ermin Biberović NEMOJ DA JA IZBACIM NJENE FOTOGRAFIJE! Anđela Đurićić napala Dušicu Jakovljević i brutalno joj zapretila! 16:00 Vip 0
Amina Jusović NEŠTO JE KRENULO PO ZLU Dušici Jakovljević stigli rezultati i analize pre pete operacije! 10:44 Vip 0
Amina Jusović DUŠICA JAKOVLJEVIĆ U ZAVOJIMA Voditeljka prošetala centrom Beograda u ovom izdanju, pa otkrila zbog čega ne može da spava (FOTO) 10:42 Vip 0
Ermin Biberović DUŠICA JAKOVLJEVIĆ HITNO MORALA NA OPERACIJU! Nije bilo prostora više za čekanje, mesecima je trpela! (FOTO) 16:57 Vip 0
Amina Jusović PRODUKCIJA SAOPŠTILA Dušica Jakovljević neće voditi emisiju, na njeno mesto dolazi on! 12:23 Vip 0
Amina Jusović/ Nedeljko Kiš ANA I ZVEZDAN SU RAZBILI PREDRASUDE Dušica Jakovljević sumirala utiske iz šeste sezone, pa otkrila da li ima favorita za pobedu! 01:06 Vip 0
Ermin Biberović DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DANAS PROŠLA KROZ AGONIJU! Na dan finala priznala da je pretpela nasilje, a a onda otkrila i bizaran razlog! 18:37 Vip 0
Ermin Biberović OBJAVLJENE FOTKE IZ PROŠLOSTI DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Sinoć su je svi komentarisali na finalu Zadruge, a sada se vidi njeno pravo lice (FOTO) 16:59 Vip 0
Milica Veličković OBEĆAVAM DA ĆU BITI NAJBOLJA DO SAD! Dušica Jakovljević pred spektakulatrno superfinale sumirala utiske, pa otkrila koji emotivni momenti su joj naterali suze na oči 13:45 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26