DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM MUŽU! Voditeljka u našoj emisiji otvorila dušu, o ovim detaljima nikada nije pričala! 20:00 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ GRCA U SUZAMA! Voditeljka se slomila usred snimanja emisije, a evo šta je potreslo 12:00 Vip 0
OPTUŽILI JE DA PIJANA VODI EMISIJE Dušica Jakovljević zapenila od besa, voditeljka poručila samo jedno! 10:42 Vip 0
DUŠICA I ANA POSTALE NERAZDVOJNE Osim što rade zajedno, sada su otišle i korak dalje, evo o čemu se radi 18:22 Vip 2
DUŠICA NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN ČESTITALA DEJANU Momentalno se oglasila nakon što je Dragojević dobio posao na televiziji 14:06 Vip 0
OVIM JE REKLA SVE Prvo oglašavanje Dušice Jakovljević nakon vesti da Ana Ćurčić postaje voditeljka 17:18 Vip 1
DUŠICA SLOMLJENA ZBOG SMRTI JANJUŠEVOG BRATA Nije mogla da sakrije tugu, otkrila i da li su se čuli nakon tragedije 11:54 Vip 0
NA TELEFONU IMAM SVETOG ARHANĐELA MIHAILA: Dušica Jakovljević otkrila kako provodi praznike, rastužila izjavom o porodici 20:51 Vip 0
NEĆU IM NIKADA TO ZABORAVITI: Velika novogodišnja ispovest Dušice Jakovljević, priznala šta joj je na duši, a onda javno spomenula njih 12:00 Vip 1
SKANDAL Dušica Jakovljević zvala Tašketa u pola pet ujutru 20 puta zaredom, Viki Miljković se javila na telefon i rekla joj samo jedno! 21:22 Vip 0
EVO ŠTA SE NOĆAS DEŠAVALO U RIJALITIJU “BRAK SA DVE ŽENE”! Otkrivamo gde se nalazi Dušica Jakovljević 18:48 Vip 0
OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA Evo koja javna ličnosti je bila "Veliki brat", nakon toliko godina raskrinkano 07:15 Vip 0
ANĐELA OTKRILA PRAVU ISTINU O EMISIJI: Znam da ste navikli da me gledate svake srede, međutim... Ne želi više da krije pravo stanje 18:50 Vip 0
NIJE VREDNA NI POMENA! Ana Radulović brutalno udarila na Dušicu Jakovljević, njena reakcija će izazvati novi rat na estradi 21:28 Vip 1
DUŠICA UŽIVA NA JAHTI SA SORAJOM I ANOM KORAĆ Pojavila se fotka iz Turske sa koje sve pršti od luksuza 11:16 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA Odmor joj se pretvorio u agoniju, evo šta joj se desilo 11:30 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PRONAĐENA TELA SUPRUŽNIKA KOJI SU ZALUTALI NA PUTU KA KUĆI Nestali nakon porodične proslave 20:49 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26