IMAO JE 163 KILOGRAMA, A ONDA SE PREPOLOVIO Ovo je dijeta Viktora Živojinovića uz pomoć koje je smršao 70 kilograma! 07:55 Vip 0
DOK BRENA PEVA, A BOBI CVETA BIZNIS, EVO GDE SE ZAPOSLIO SIN VIKTOR! Dobro plaćen posao i velika odgovornost 19:00 Vip 0
LEPA BRENA PRE KONCERTA U LJUBLJANI DONELA KONAČNU ODLUKU Tiče se njene karijere, javnost treba da zna! 15:40 Vip 0
BRENIN SIN ŽIVI U STANU OD 700.000 EVRA! Zavirite u luksuznu nekretninu, pogled sa terase oduzima dah! (FOTO) 10:50 Vip 0
OTKRIVENO ČIME SE VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ BAVI! Brenin sin je važna figura u njenom biznisu na estradi 11:25 Vip 0
"MNOGO SAM PATILA I PLAKALA ZBOG TOGA" Lepa Brena otkrila kroz šta je prošao njen sin Viktor 21:30 Vip 0
FILIP I VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ STIGLI NA SLAVU KOD BRENE Sa njima u kolima bila i ona, svi se pitaju gde je Prijovićka (VIDEO) 19:51 Vip 0
SPREMA SE VELIKO SLAVLJE U DOMU LEPE BRENE! Procurele slike iz porodične kuće, Viktor Živojinović u centru pažnje! 21:40 Vip 0
"SIN MI JE REKAO DA NE DOLAZIM KUĆI" Lepa Brena otkrila dugo čuvanu tajnu: "Špijunirala sam ih..:" 13:23 Vip 0
SEKA ALEKSIĆ TOTALNO RASKRINKALA TEU TAIROVIĆ! Pevačica otkrila šta joj je koleginica uradila, nije mogla da prećuti 17:25 Vip 0
BRENIN SIN FOTKAO POGLED IZ STANA OD 700.000 EVRA! Suvi luksuz u Beogradu, ovo se retko viđa 11:02 Vip 0
BRENIN SIN SA DEVOJKOM NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Voditeljka blista u beloj haljini, sve oči uprte u njih 22:07 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU LEPE BRENE! Čestitke stižu sa svih strana, snajka ne može da sakrije sreću! 09:38 Vip 0
VIKTOR U LJUBAVNOM ZANOSU SA VODITELJKOM Živojinović dohvatio devojku, ne odvaja se od nje 19:10 Vip 0
BRENIN SIN UŽIVA SA POZNATOM VODITELJKOM! Viktorov izgled svima privukao pažnju, ali i njen duboki dekolte 19:05 Vip 0
VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ PODELIO INTIMNU FOTKU SA DEVOJKOM! Brenin sin sa ujedima po vratu, a nova snajka nasmejana, mreže gore! 17:46 Vip 0
BRENIN SIN JAVNO ČESTITAO DEVOJCI ROĐENDAN! Poznata voditeljka blista u njegovom zagrljaju, objavio emotivnu fotografiju 23:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45