"DOBIJAM PORUKE PUNE MRŽNJE, VREĐANJA, PRETNJE" Ava Karabatić prolazi kroz pakao, a otac joj pred smrt jedno zabranio! 13:40 Vip 0
BOLNA OBJAVA AVE KARABATIĆ! Ne krije da je loše nakon smrti oca: ''Cela sam mokra zbog suza'' 17:40 Vip 0
"ZAKLJUČAVALI SU ME U SOBU, BILO JE JEZIVO" Starleta otkrila bolne detalje svoje prošlosti, priznanje ledi krv u žilama 11:35 Vip 0
AVA KARABATIĆ NEMA NOVCA DA SAHRANI OCA Javno moli za pomoć: "Ne znam šta da radim, osećam se grozno" 13:20 Vip 0
OVO JE UZROK SMRTI OCA AVE KARABATIĆ Ivica izdahnuo u beogradskoj bolnici, lekari ga zatekli u ovakvom stanju! 10:30 Vip 0
AVA KARABATIĆ SLOMLJENA OD BOLA Lije suze nakon smrti oca, za Alo izustila potresne reči: "Ostala sam sama na svetu" 09:29 Vip 0
MAJKA JU JE BRUTALNO PRETUKLA PRE OČEVE SMRTI Ava Karabatić pobegla za Beograd: "Uništila mi je život, ne smem da izađem na ulicu" 09:10 Vip 0
MAJKA JU JE NAPUSTILA, A ON JE OVAKO GOVORIO O SAMOHRANOM OČINSTVU Ava i Ivica imali su samo jedno drugo: "Neće joj biti lako" 08:55 Vip 0
"POKUŠALI SU DA GA REANIMIRAJU VIŠE OD 30 PUTA" Ava Karabatić slomljena zbog gubitka oca: "U šoku sam" 08:34 Vip 0
UMRO OTAC AVE KARABATIĆ Starleta slomljena, oglasila se srceparajućom porukom: "Bio je moj heroj" (FOTO) 06:00 Vip 0
AVA KABABATIĆ PRIZNALA ZA KOLIKO NOVCA PRODAJE SVOJE INTIMNE FOTKE! Šokantna cifra je u pitanju, njen otac zna čime se bavi! 17:20 Vip 0
"DOBIJALA SAM PONUDE ZA NOĆ OD POLITIČARA" Starleta raskrinkala poznate koji se bave elitnom prostitucijom 11:40 Vip 0
AVA KARABATIĆ POTPUNO IZOBLIČENA! Procurila stravična fotka, svi zabrinuti za njeno stanje, završila na lečenju! 19:45 Vip 0
AVA KARABATIĆ SE KANDIDUJE SE ZA PREDSEDNICU HRVATSKE! Starleta najavila šokantne promene u zemlji, evo šta sprema političarima 17:50 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
RASTE BROJ UBIJENIH U SIDNEJU Policija pronašla eksplozivnu napravu, JEZIVE scene krvavog pira obilaze planetu 12:31 Vesti 0
"JEDVA JE ZARAĐIVAO ZA HLEB, GDE ĆE IM DUŠA?!" Ovo je radnik koji je ubijen na stovarištu (FOTO) 12:04 Hronika 0
NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. DECEMBRA Druga polovina meseca posebno pogađa jedan znak, biće i dobrih, a i užasnih vesti 11:58