MATOROJ I ANITI NEĆE BITI DOBRO! Nakon njenog ulaska u Elitu, tok rijalitija će se nesumnjivo promeniti 14:35 Vip 0
SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROŠLA KROZ PAKAO NAKON SMRTI MUŽA Pevačica priznala strašnu istinu: Smetala su mi i moja deca! 13:53 Vip 0
BILA JE FAVORIT PUBLIKE BAŠ KAO JA Pevač oštro o odluci žirija na PZE, smatra da je Breskvica oštećena, bura ne prestaje 09:30 Vip 0
HVALA JOJ ŠTO JE REKLA NE! Kolege nikad glasnije, podržale Anđelu u borbi protiv Branislava Lečića 09:00 Vip 0
BRESKVICI BIVŠA SVEKRVA ZABILA NOŽ U LEĐA! Svi bruje o objavi Vojaževe majke nakon Anđelinog nastupa na PZE, evo za koga je navijala 08:05 Vip 0
SPREMAO SAM SE DA GA POSETIM, SADA JE KASNO! Hasan Dudić se oprostio od Zlatinog brata srceparajućim rečima 20:38 Vip 0
ISTA SANJA VUČIĆ! Haos pred PZE, takmičarku napali da je iskopirala koleginicu, obe se hitno oglasile 20:25 Vip 0
DEA I FBI UKLJUČENI U REŠAVANJE SLUČAJA! Novi detalji stravične smrti naše pevačice iz Dubaija, klupko se polako odmotava! 19:15 Vip 0
MAMA JE NIJE PREPOZNAVALA Komšinica iz Breninog rodnog kraja otkrila nepoznate detalje iz pevačicinog života 19:05 Vip 0
ANA KORAĆ SA MUŽEM U DUBAIJU! Suprug je tretira kao kraljicu, a jedan detalj na fotografiji svima je zapao za oko 18:35 Vip 0
ALBANAC PODRŽAO BRESKVICU, HAOS NA MREŽAMA! U majici sa dvoglavim orlom stao ispred srpske zastave, ovo nije viđeno do sada! 18:23 Vip 0
KEBINA ĆERKA KARIJERU POČELA NA BEOVIZIJI! Nataša snimila dva albuma, osvojila čak četvrto mesto, pa napustila Srbiju 16:58 Vip 0
OVO JE BILA UDARNA TEMA! Evo ko je trebao da bude voditeljski tandem umesto Jovane i Željka, na Evroviziji 2008. u Beogradu 07:00 Vip 0
GOVORILI SU DA JE NOVA KARLEUŠA! Zbog Marije bacila sve u vodu, napustila Zvezde Granda, a evo gde je i čime se bavi danas 06:30 Vip 0
EVO KAKO DANAS IZGLEDA EKSTRA NENA Poslednja je predstavnica Jugoslavije na Evroviziji, važila je za jednu od najlepših 06:00 Vip 0
OBJAVLJEN SPOT ZA PESMU RAMONDA! Teya Dora napravila haos pred finale Beovizije, snažna poruka na početku, mreže gore 15:20 Vip 0
JAVLJAM VAM SE ČIM REŠIM OVAJ PROBLEM! Oglasila se Sita, nakon što je zatražila pomoć kako bi raskrinkala Asmina, ovo joj se desilo 14:50 Vip 0
PEVATI MOŽE I SA 60 GODINA, ZA DRUGE STVARI JE TADA KASNO! Komšije Milice Todorović otkrile sve o novom dečku, ovako se par ponaša 14:35 Vip 0
HOROR NA NASTUPU! Devojka pala sa 5 metara visine, konstatovana smrt, pevačica otkrila sve o jezivom prizoru! 14:05 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0