Alo/N.S. AKO SI SVOJ, ODMAH MISLE DA TI NEŠTO FALI Sanja Marinković brutalno iskrena o estetskim korekcijama 14:55 Vip 0
Alo/N.D. PLASTIČNE VIRŠLE, ŠTA ĆE ONE DA RODE? Tanja Bošković bez zadrške o estetskim zahvatima, pa otkrila tajnu mladolikog izgleda 11:45 Razonoda 0
Alo/A.J. PROGOVORILA O ESTETSKIM KOREKCIJAMA Katarina Radivojević je na sebi promenila ovo: Svoj izgled bih ocenila sedmicom 22:50 Razonoda 0
Alo/A.M. CECA OTIŠLA NA REMONT Ražnatovićeva se snimala na klinici, a evo koja joj je voditeljka pravila društvo (FOTO) 20:15 Vip 0
Naj žena.rs ŠTA SE DESILO ANASTASIJI? Ona ima najveće obraze na svetu i misli da izgleda proporcionalno, a zgrozićete se kad čujete kako je postigla ovakav izgled! 14:25
Kurir/Alo/J.M. OVO SU POZNATE DAME KOJE NIKAD NISU IŠLE POD NOŽ! Izgledaju fantastično i negovano, a na sebi nemaju nijednu intervenciju! 20:45 Vip 0
Mondo/Alo/J.M. ANA NIKOLIĆ NEKAD I SAD! Od izlaska pesme "Januar" do danas, borba sa viškom kilograma koju je uspešno prebrodila! 11:35 Vip 1
Alo/J.M. MARINA VISKOVIĆ KAO AVATAR! Pevačica se humorom osvrnula na svoju nedavnu estetsku intervenciju, pa poručila! 19:36 Vip 0
Alo/D.S. EVO KAKO IZGLEDA NAKON OPERACIJE NOSA I PODIZANJA KAPAKA Ermina ne liči na sebe, a o njenom izgledu bruje društvene mreže! 20:15 Vip 2
Alo/D.S. SEĆATE LI SE KRALJICE SILIKONA? VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Starleta izvadila implante i plava sočiva, nikada je ne biste prepoznali! 16:10 Vip 2
Blic/Alo/K.G. HIT! Pevačica nije znala da izračuna koliko godina ima, pa pitala voditeljku, ona joj se nasmejala u lice! 12:59 Vip 0
Alo/D.S. OTIŠLA POD NOŽ! Miljana Kulić posetila plastičnog hirurga, radi novi estetski zahvat! 14:25 Vip 1
najžena.rs POZNATI MUŠKARCI KOJI SU SE PODVRGLI PLASTIČNOJ HIRURGIJI: Bred je sredio uši, Eminem lice, a mnogi su se iznenadili u vezi sa Putinovim korekcijama 11:07
Srbija Danas/Alo/D.S. ANA RADULOVIĆ PROGOVORILA O ESTETSKIM ZAHVATIMA Voditeljka otkrila šta je radila na sebi! 10:23 Vip 0
Alo/D.S. NE LIČI NA SEBE Luna Đogani pre estetskih korekcija neprepoznatljiva, isplivala fotografija koja otkriva sve! 19:34 Vip 2
24sedam/Alo.rs/D. I. BIĆU KRALJICA U BUDUĆNOSTI Đanijeva žena tvrdi da ima plave krvi, a otkrila i na koju operaciju ide uskoro! 10:54 Vip 3
Alo/I.G. ZORANA PAVIĆ OPLELA PO KLONIRANIM KOLEGINICAMA Pevačica smatra da njoj ništa veštačko ne bi stajalo 07:48 Vip 0
Alo.rs/D. I. LOMILI SU MI ZUBE, PROGUTALA SAM IH Milica Dabović otkrila da će odraditi sve operacije koje joj budu potrebne! 10:36 Razonoda 0
Alo/Đ.M. OVO NISTE OČEKIVALI! Bivši muž Emine Jahović otvorio dušu i priznao koje korekcije je imao na svom licu, izjavom ostavio sve u čudu! 14:45 Vip 0
Alo.rs/D. I. JOVANA JEREMIĆ PRVU ESTETSKU OPERACIJU IMALA SA 19 GODINA Otkrila šta je sve korigovala! 22:34 Vip 2
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
GODINU DANA MRŽNJE BLOKADERA, NISU POŠTEĐENA NI DECA Dečaka (13) zlostavljali, gađali petardama i terali da viče da je "ćaci" 11:15 Vesti 2
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ČARAPE NIKADA NE OSTAVLJAJTE BLIZU KREVETA Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite 11:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42