BEZOBRAZNO IZDANJE VODITELJKA ELITE Mini haljinica sa šlicem do prepona i duboki dekolte, pokazala čime raspolaže 20:00 Vip 0
OVAKO JE NEKADA IZGLEDALA MINA NAUMOVIĆ Supruga Amidžića objavila fotku od pre nekoliko godina, jednu stvar je drastično promenila 15:45 Vip 0
"MOJE VELIKE GRUDI I TELO OTVORILI SU MI VRATA" Sofija Vergara otkrila tajnu uspeha i svetske slave 11:36
"NISAM SAVRŠENA, ALI..." Selena Gomez podelila slike u kupaćem kostimu i iznela jasan stav o izgledu svog tela 16:17
ADAM VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Kontroverzni Adaktar se povukao iz javnosti i promenio lični opis, šok transformacija! 11:47 Vip 0
MLAĐE GENERACIJE IZGLEDAJU SVE STARIJE Stručnjaci objasnili zašto je to tako, razlozi leže u ovim navikama 15:10
"NEMOGUĆE DA KORISTI SAMO BOTOKS" Nikol Kidman na meti kritika zbog svog izgleda, nove fotke pokrenule raspravu 14:44
"ZAŠTO SE TOLIKO TRUDIŠ DA BUDEŠ BELKINJA?" Bijonse na meti kritika zbog nove fotke, uz izgled zamerili su joj i ovo! 12:31
NOSILA SAM MUŠKU ODEĆU, NIJE MI BILO PRIRODNO: Srpska pevačica otkrila šok detalje iz svoje prošlosti, ovo niste očekivali 18:45 Vip 0
"IZGLEDA KAO LORD FARKUAD U ŠREKU" Izgled Zaka Efrona ne prestaje da se komentariše, svi se pitaju šta mu se desilo 11:24
OVO JOJ NIJE TREBALO Slavna Hurem više ne liči na sebe, estetske korekcije je potpuno izobličile 17:55
EVA LONGORIJA NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA Džepna Venera je smršala 20 kilograma, a ovo je njena tajna 17:30
BRUTALNO TELO U ULTRA KRATKOM ŠORTSU! Jovanu Joksimović u ovom izdanju nikada niste videli, sve oči uprte u nju 14:56 Vip 0
U OSMOJ DECENIJI IZGLEDA BESPREKORNO Evo koja je tajna savršenog izgleda i vitke linije Nede Ukraden 17:29
"TI SI JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU" Viktorija Bekam u nešto drugačijem izdanju, komplimenti se samo nižu 17:07
ISHRANA KEJT MIDLTON MNOGE ĆE IZNENADITI Ove tri namirnice koje Srpkinje obožavaju su joj strogo zabranjene 15:37
BLISTA U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE Glumica Miljana Gavrilović nikad lepša, zapanjila sve svojim izgledom 13:07
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26