Najžena.rs ZA 18. SILIKONE OD RODITELJA, A JEDNA BABA IMPLANTE Plastični HIRURG Igor Maljković ispričao najčudnije želje zaklijenata! 19:21
Alo/I.G. PLASTIČNI HIRURG RAZOTKRIO ESTRADU! Evo koje estetske zahvate je radila Ceca, Aleksandra Prijović i Ana Korać 20:05 Vip 1
Najžena.rs VASILIJE JE NAJZGODNIJI HIRURG NA SVETU: Žene ga obožavaju, a evo kako se nosi sa "nepristojnim ponudama" 13:34
Alo/ M. G. OD STRUJNOG UDARA JUČE STRADAO DEČAK Hirurg objasnio kako dolazi do povreda kada struja prođe kroz telo 21:28 Vesti 0
Alo/D.S. POZIRALA SA ESTETSKIM HIRURGOM IZ TURSKE Ana Korać opet posetila plastičara, on objavio šta je sve radila kod njega! 17:35 Vip 1
Alo.rs HIT, HIT! Najlepšeg srpskog hirurga nude za 100 dinara, a onda im je lepi doktor poslao poruku koja će ih razočarati 14:48 Vesti 1
Novosti; D.K. SAVA "HIRURG" SE KRIO PO SELIMA SA MAJKOM! Detalji potere i hapšenja prevaranta koji je urnisao žene! Sa 19 godina držao predavanja po Albaniji! 09:38 Hronika 0
alo.rs/S.Ć. MASNOĆU SA ROŠTILJA UBRIZGAJU U USNE, POSLE SE ČUDE KAD IM OTPADNU: Dr Colić objasnio kako da prepoznate LAŽNE hirurge 14:24 Žena 0
Informer/Alo.rs/M.A. HOROR Zvezda Granda tvrdi da ju je iskasapio lažni hirurg: Nakon operacije rana mi je pukla, a gnoj krenula da izlazi! 17:04 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26