Blic/Alo/K.G. SVE SE PROMENILO! Kaća Grujić otkrila sa čime se suočava otkad je postala majka, pa otkrila da Gobelja samo jednu stvar ne radi oko njihove ćerke, a evo i koju! 22:30 Vip 0
Alo/V.Đ. EMOTIVNO Katarina Grujić prvi put o odnosu sa suprugom i o prazniku koji obeležavaju: Marku i meni je svaki dan Dan ljubavi! 07:00 Vip 0
24sedam/Alo/Đ.M. KAĆA I GOBELJA PAZARILI NOVI STAN! Poznati par iskeširao pola miliona evra, u pitanju je luksuzno naselje, a pogled obara sa nogu! (FOTO) 15:34 Vip 0
Alo/J.M. PRVO SLAVLJE SA NASLEDNICOM! Katarina Grujić pokazala dirljive fotografije iz svog doma sa porodicom, raznežiće vas ovaj prizor! 14:39 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. PRETERALA JE! Komšije razvezale jezik i otkrile sve o ponašanju Kaće i Gobelje nakon njenog porođaja, a ovaj detalj im je posebno privukao pažnju! 12:51 Vip 0
Alo/D.S. PRVI BOŽIĆ SA ĆERKOM KATJOM! Kaća i Gobelja pozirali sa naslednicom, pa svima poslali ovu poruku! 20:09 Vip 0
Alo.rs/D. I. SLAVLJE U KUĆI KAĆE I GOBELJE Visoke mere zaštite u njihovom stanu, evo šta je Deda Mraz morao da uradi! 17:05 Vip 0
Alo/K.G. KAĆA GRUJIĆ SNIMKOM RAZNEŽILA SVE Pevačica pokazala svaki detalj svog života, a u videu se pojavio i on! (VIDEO) 17:15 Vip 0
Alo/Đ.M. DIJAMANTI I LUKSUZNI AUTOMOBILI! Muževi poznatih dama nisu štedeli na poklonima nakon njihovog porođaja, a ovaj je sve ostavio bez teksta! 09:20 Vip 0
Alo/D.S. ZA PRINOVU CELA SOBA DOŠLA IZ ITALIJE! Gobelja potrošio 7.000 za dečiji kutak, a Kaća ima dve dadilje, evo zašto! 16:07 Vip 0
Alo/D.S. GOBELJA OTVORIO NOVČANIK! Ovo je poklon koji je Katarina Grujić dobila od muža nakon porođaja, ponosni tata nije štedeo! 20:10 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. PLAŠIM SE DA KAĆINOJ BEBI NE PRESENEM KORONU! Poznata pevačica u strahu, neće posetiti koleginicu samo iz jednog razloga! 18:15 Vip 0
Alo/D.S. GOBELJINA PRVA FOTKA SA ĆERKOM Prizor tate i naslednice u njegovom naručju raznežio je sve, Marko uživa u roditeljskim danima! 18:15 Vip 0
Alo/D.S. DOBRODOŠLA PRINCEZO NAŠA! Katarina Grujić objavila prvu fotku sa ćerkom iz porodičnog doma! 15:00 Vip 0
Alo/M.Č. MNOGO SU ME RAZMAZILI, KAKO ĆU DALJE NE ZNAM Kaća Grujić prvi put nakon porođaja otkrila na koga mala Katja liči i ko će joj pomagati oko bebe 10:49 Vip 0
Alo/M.Č. KAĆA GRUJIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA Ponosni tata došao po suprugu i ćerku, Gobelja ne skida osmeh sa lica! 10:12 Vip 0
Informer/Alo/D.S. SLAVIO 12 SATI, A MUZIČARIMA DAO NEVEROVATAN BAKŠIŠ Gobeljić proslavio rođenje čerke, Katarina sve gledala preko video poziva! 21:54 Vip 0
Alo/Đ.M. GOBELJA NA STOLICI, A NOVČANICE NA SVE STRANE! Isplivao snimak sa proslave, ceo restoran na nogama, a tek kad vidite u kakvom delirijumu je fudbaler! 08:35 Vip 0
Alo/N.D. ODMAH SAM ZNAO DA ĆE BITI TAJ DAN! Gobelja vidno uzbuđen otkrio sa kime je proveo vreme dok je iščekivao da mala Katja dođe na svet! (VIDEO) 23:11 Vip 0
Alo/N.D. GOSTI PRISTIŽU, A ONE SU MEĐU PRVIMA Mia Borisavljević i Aleksandra Mladenović stigle na proslavu rođenja male Katje, a evo šta su poručile svojoj koleginici! (VIDEO) 22:55 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0