JA DRAMIM, A ON ĆUTI Katarina Grujić žestoko o braku sa Markom Gobeljićem: Neka ga leči neko drugi 21:55 Vip 0
SKINULA SE KATARINA GRUJIĆ! Bujne grudi u prvom planu, pokazala čime raspolaže, vrele fotke raspametile sve 18:40 Vip 0
ĐANI 3 DANA BEZ PRESTANKA MOŽE DA VUČE CRTE Popularni pevač šokirao izjavom, raskrinkao pola estrade: Ona je bila mrtva pijana, a njen muž se naljutio na mene 22:15 Vip 0
KATARINA GRUJIĆ NAPUSTILA SRBIJU! Pevačica sa suprugom i ćerkom otišla na ovo mesto, pokazala njihovu idilu 07:05 Vip 0
GRIZE ME SAVEST, UZIMAM KARTU ZA PRVI JUTARNJI AVION! Katarini Grujić život se okrenuo za 180 stepeni, sada je u velikom problemu! 18:15 Vip 0
KATARINA GRUJIĆ PRIZNALA ŠTA JE URADILA ZBOG PRIJOVIĆKE! Javno izgovorila ove reči, mnogi čekaju reakciju ostalih kolega! 23:05 Vip 0
KATARINA GRUJIĆ KONAČNO PRIZNALA KAKO JOJ JE U BRAKU! Pevačica progovorila o prevari, sve izgovorila javno 20:30 Vip 0
KAĆA GRUJIĆ POKREĆE PRIVATNI BIZNIS Nakon što je izgubila glas planira da promeni delatnost 13:00 Vip 0
GREŠKOM LEKARA SAM OSTALA BEZ... Potresna ispovest Katarine Grujić, progovorila o svemu javno i poslala jasnu poruku 09:15 Vip 0
MALENA KATJA POLETELA TATI U ZAGRLJAJ! Katarina Grujić podelila video Gobelje i ćerkice, ovo je nešto najlepše što ćete danas videti 13:45 Vip 0
KATARINA GRUJIĆ PUKLA OZBILJNE PARE ZA JEDAN STIH! Pesma je apsolutni hit, a evo o kojoj cifri se radi 01:00 Vip 0
OVO JE SESTRA KATARINE GRUJIĆ! Nikada se ne eksponira u medijima, a mnogi kažu da uopšte ne liče! 23:45 Vip 0
NISAM IMALA PODRŠKU RODITELJA, OTAC TO NIJE PODNOSIO Naša pevačica detinjstvo provela pored bake i deke na selu, priznala sve! 11:40 Vip 0
NEKE SA PONOSOM PRIZNALE DA SU LJUBAVNICE! Ove pevačice sa estrade su bile sa oženjenim muškarcima 11:06 Vip 0
NAŠA PEVAČICA NAPUSTILA SRBIJU Ne može da izdrži razdvojenost od supruga, podelila emotivne prizore 15:38 Vip 0
KATARINA GRUJIĆ ZABRINULA FANOVE Svi se pitaju šta je sa zdravstvenim stanjem pevačice, objavila fotografiju 16:13 Vip 0
KATARINA GRUJIĆ PROGOVORILA O PRINOVI Pevačica javno otkrila šta su ona i Gobelja poželeli za praznike, evo o čemu maštaju! 14:00 Vip 0
KAĆU GRUJIĆ RASPLAKALA PUBLIKA NA NASTUPU Priredili joj neočekivano iznenađenje, nije mogla da sakrije emocije 19:30 Vip 0
PONAŠAM SE KAO MUŠKARAC U NEKIM SITUACIJAMA! Katarina Grujić šokirala odgovorom na pitanje 14:55 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05