OVAJ PEVAČ ŽIVI U NAJLUKSUZNIJOJ VILI Od dvorišta zastaje dah, a u kući detalji u zlatu, ovo se retko viđa! 06:30 Vip 0
SKANDAL NA NASTUPU ŠERIFA KONJEVIĆA Dečko iz publike skočio na binu, pevač nasrnuo na njega 18:00 Vip 0
ŽAO MI JE HARISA, PRIMIO BIH GA DA ŽIVI KOD MENE Pevač godinama ne govori sa Džinovićem, a sada prokomentarisao njegov razvod od Meline 19:25 Vip 0
OVAJ PEVAČ ŽIVI U NAJLUKSUZNIJOJ VILI Od dvorišta zastaje dah, a u kući detalji u zlatu, ovo se retko viđa! 08:20 Vip 0
IMAJU MNOGO GORE PROBLEME! Oglasio se kolega Harisa Džinović i iznenadio izjavom, ovo se od njega nije očekivalo 15:53 Vip 0
MI SMO UVEK U KONFLIKTU! Snežena Đurišić otkrila detalje o odnosu sa kolegom, za ovo niko nije znao! 14:49 Vip 0
OVAJ PEVAČ ŽIVI U NAJLUKSUZNIJOJ VILI Od dvorišta zastaje dah, a u kući detalji u zlatu, ovo se retko viđa! 08:30 Vip 0
ZBOG JEDNE PESME DOBIO 10.000 EVRA Šerif Konjević napravio šokantan potez, o ovome ne prestaje da se priča! 10:55 Vip 0
HAOS NA NASTUPU ŠERIFA KONJEVIĆA Momak iz publike se popeo na binu, pevač doživeo pomračenje pa nasrnuo na njega 07:45 Vip 0
ŠOK ZA PRIJU PRE POČETKA KONCERTA Kad je dobila ovu informaciju, Aleksandra momentalno reagovala! 07:18 Vip 0
ŠERIF KONJEVIĆ JE SVU IMOVINU PREPISAO NJOJ Folker zarađuje ogroman novac, a istina je potpuno drugačija 14:25 Vip 0
SVI SU BILI U ŠOKU Mile Kitić prekinuo kolegin nastup, pa uradio nešto neočekivano! (VIDEO) 10:25 Vip 0
POSLE PEVANJA ME JE ČEKALA METLA! Šerif Konjević je na početku karijere čistio kafane posle tezge, ovo su detalji njegovog teškog početka! 10:45 Vip 0
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA LEPOG MIĆE Šerif Konjević razvezao jezik, pa otkrio istinu o sukobu od pre tri decenije 06:30 Vip 0
Amina Jusović "DAJU NOVAC, PA MULJAJU SA TIM PARAMA" Šerif Konjevića zovu "kraljem bakšiša", a evo šta on kaže o hiljadama evra koje uzme na slavljima! 14:50 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. TEŠKO JE IZBORITI SI SA NJIM Šerif Konjević otkriva u kakvim je odnosima sa harmonikašem Bosancem: "Imao sam problema" 08:50 Vip 0
Grandonline/ALo/B.S. POTCENJIVALI GA I OMALOVAŽAVALI Šerif Konjević se setio detinjstva pa otkrio: "Sprdali su se sa mnom, govorili da sam došao iz šume" 18:41 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. Šerif Konjević demantovao priče o Ninu Rešiću "NISAM PLAĆAO NIKOME DA SE NAUDI NEKOME" 10:15 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02