Informer/Alo/A.J. POKAZALA JE KO JE I KAKVA JE Karađorđe Subotić o raskidu Maje i Pece, pa progovorio o pomirenju Aleksandre sa bivšim mužem 14:25 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. MAJA BILA U ALBANIJI SA PECOM, TAD SE STRAŠNO UPLAŠILA Progovorio Raspopovićev drug nakon njihovog raskida: Zanimalo je čime se bavi 14:10 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. PROGOVORILA DRUGARICA MAJE MARINKOVIĆ Pomenula mutne radnje, pa otkrila šok detalje: Sve joj je branio 13:55 Vip 1
Republika/Alo/A.J. ALEKSANDRA SUBOTIĆ POSLE NAJVEĆE IZDAJE PORUČILA: Mnogo mi je žao, delim njenu bol i saosećam sa njom 13:35 Vip 0
Blic/Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ SE SLOMLJENA VRATILA IZ BUDVE Starleta sve vreme plakala na aerodromu: Glas joj je drhtao 13:05 Vip 2
Kurir/Alo/A.J. OGLASILA SE SUBOTIĆKA NAKON MAJINOG I PECINOG RASKIDA Evo šta je imala da poruči posle najveće izdaje 12:20 Vip 2
Kurir/Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ O RASKIDU SA PECOM Starleta otkrila razlog prekida veze: Na svojoj koži sam osetila da nije zlato sve što sija 12:10 Vip 3
Kurir/Alo/A.J. PECA ŠUTNUO MAJU MARINKOVIĆ Drama u Budvi, pokupio kofere i vratio se u Srbiju, a ovo je razlog 11:15 Vip 1
Skandal/Alo/A.J. DALILA UNIŠTILA DEJANU I ALEKSANDRI ODMOR? Dragojevićka zove bivšeg muža non stop da mu traži ovo, a Nikolićeva mu zapretila 10:40 Vip 0
Pink/Alo/A.J. OGADILA MI SE Matora priznala da je prošlost ne zanima, otkrila detalje o novoj vezi i porodici, pa se osvrnula na Dalilu i Anđela 09:43 Vip 1
Alo/A.J. BILO MI JE JAKO TEŠKO Anđelo Ranković progovorio o odnosu sa Sandrom Rešić i Dalilom Dragojević 08:40 Vip 3
Alo/A.J. KUPUJE BESNU MAŠINU Aleksandra Nikolić se oglasila iz Egipta, tražila pomoć, pa rešila da se počasti 07:40 Vip 1
Alo/A.J. DA LI ĆE MU VRATITI AUTO KOJI JOJ JE KUPIO? Nakon raskida Jovane i Stefana Karića, svi su se pitali jedno 07:20 Vip 0
Alo/A.J. TO JE BILO OSUĐENO NA PROPAST Zadrugar bez dlake na jeziku prokomentarisao raskid Jovane i Stefana 14:15 Vip 1
Alo/A.J. GOVORIO SAM MU DA UČI NA MOJIM GREŠKAMA Stefan Karić progovorio o Mensuru: Imao je neke ispade 13:20 Vip 0
Alo/A.J. DEJANE, VRAĆAJ POKLONE Nakon što je Dragojević zaratio sa podrškom, oni se oglasili i traže ovo da im vrati 10:50 Vip 5
Pink/Alo/A.J. ISTINA NEKA OSTANE U ZADRUZI 3 Dalila Dragojević se oglasila o raskidu Karića i Jovane, pa priznala: Za mene sjajan momak 10:15 Vip 3
Alo/A.J. ISPROZIVAO DALILU Đedović osuo paljbu po Dragojevićki: U tri države je niko nije prihvatio za snajku 09:45 Vip 1
Alo/A.J. OBELODANILI VEZU Kontroverzni rijaliti učesnik smuvao Paulu Hublin, pao prvi poljubac 09:10 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26