ZMIJA NAPRAVILA DRAMU NA AERODROMU: Uvukla se u avion, da je pobegla ka putnicima morali bi da rastave ceo avion 22:00 Razonoda 0
HOROR U PORODIČNOJ KUĆI Ugledali su ovo u spavaćoj sobi i sledili se - neće vam biti dobro od ovog prizora 14:10 Razonoda 0
SLOVENKU UJEO POSKOK, PA JE UMRLA U NAJGORIM MUKAMA Ovo se nije desilo decenijama, evo šta da radite u slučaju ujeda 13:42 Vesti 0
VODITELJKA SE SKAMENILA OD STRAHA! Haos u emisiji uživo, evo šta se dešavalo u studiju: "Suze mi kreću..." 19:10 Vip 0
NE DIRAJ ME - NE DIRAM TE Najezda zmija u ovom gradu, evo kako da se ponašate ako ih vidite 12:15 Vesti 0
AKO SE NE POJAVE – SPREMA SE KATASTROFA Stotine zmija svake godine ulaze u crkvu i nestaju posle liturgije! 09:37 Razonoda 0
VIDELI SU ZMIJU KAKO PUZI, POBEGLA IM JE! ONDA IM JE SINULA JEDNA IDEJA... Neočekivna scena u hotelu u Zagrebu 15:01 Vesti 0
ALEKSANDAR STAVIO PITONA U DŽAK I DONEO GA KUĆI Ovim potezom mu je spasio život, znao je da je u opasnosti! Potraga za vlasnikom 09:25 Vesti 0
JEZIVA SCENA NA GRČKOJ PLAŽI Ljudi štapom love ogromnu zmiju, kupači gledaju u neverici (VIDEO) 09:26 Vesti 0
ZMIJA NA PODU SALE ODLOŽILA SEDNICU PARLAMENTA Skandal u BIH, poslanici trčali glavom bez obzira (FOTO) 14:10 Vesti 0
ZMIJA UJELA ČOVEKA USRED DANA U CENTRU KRAGUJEVCA! Građani u šoku: Iskočila niotkuda i ujela ga na trotoaru! (FOTO) 15:45 Vesti 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
MUKE ALBANSKIH PENZIONERA NA KOSMETU Vest za rubriku "verovali ili ne", ali kada je u pitanju lažna država - verujte 07:23 Vesti 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. DECEMBAR Jarac i Bik traže bolji posao, Škorpiji će partner okrenuti leđa, Vagama su bubrezi slaba tačka 05:00 Razonoda 0