Alo/D.S. USRED EMISIJE UDARILA MACU! Jovana Jeremić šokirala reakcijom, evo šta je razlog njenog nasrtaja na Marinkovića! 18:20 Vip 0
Blic/Alo/K.G. TAČNO U PONOĆ SE ONESVESTILA! Venčanje Mace i njegove izabranice koja je mlađa 20 godina od njega, pamti se po ovom detalju, koji se i danas prepričava! 12:22 Vip 0
Telegraf/Alo/K.G. NE KAJEM SE, MISLIM TO ŠTO SAM REKAO Maca se oglasio nakon što je najstrašnije izvređao Mariju Karan! 22:47 Vip 3
Alo/Đ.M. NE MAFIJAJ ŽIVOTINJO, IDI SKUVAJ SUPU! Skandalozne reči poznatog voditelja upućene Mariji Karan, javnost zgrožena ovakvim ponašanjem! 13:10 Razonoda 1
Alo/D.S. OVO JE MACINA 20 GODINA MLAĐA ŽENA Voditelj i Jovana su se venčali nakon samo par meseci, a zaprosio ju je na urnebesan način! 15:51 Vip 1
Alo/D.S. MACA OSTAO U ŠOKU Deniz Dejm i Zola imali neverovatan predlog, evo šta su hteli da založe! 17:48 Vip 0
Alo/D.S. PROŠLI PUT JE ZALOŽIO SUZE, ALI SADA JE OKRENUO NOVI LIST Dejan Dragojević hteo dobro da unovči ovo, Maca nije hteo da prihvati! 16:43 Vip 0
Alo.rs/I.G. FILIP CAR PRODAO MAJU Zadrugar podelio sa svima uspomenu kako bi mogao da se napije na žurci 17:14 Vip 0
Blic/Alo/D.S. MACA OPLEO PO RIJALITIJU, PA PRIZNAO: Svi to gledaju, to je naša stvarnost! 19:24 Vip 0
Alo.rs VODITELJI SPREMNI Milan Milošević otkriva: Ušao bih za pola miliona evra, Dušica blista! 21:00 Vip 0
Alo/D.S. OVO JE SUPRUGA DRAGANA MARINKOVIĆA MACE! Mlađa je od njega čak 20 godina i prava je lepotica! 23:01 Vip 1
Alo/Đ.M. EMISIJA HITNO PREKINUTA! Voditelj pročitao važno saopštenje koje je stiglo iz produkcije! 09:53 Vip 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
"NE POKUŠAVAJTE DA UVUČETE EVROPSKU UNIJU U TO" U Skupštini Srbije odjeknula istina: TO ŠTO RADITE JE BRUKA ZA OVU ZEMLJU 15:43 Vesti 0