OVAKO SE ISKUPILA SINU I SNAJKI! Goca Božinovska se oglasila nakon krštenja, objavila unučiće i poslala jaku poruku (FOTO) 14:30 Vip 0
TROJE PEVAČA ZABAVLJA NA PROSLAVI KOD MIRKA ŠIJANA! Kad su njega videli, svi su počeli da vrište od sreće 22:50 Vip 0
POKAZALA IZVAJANO TELO U ZELENOJ HALJINI! Mirko Šijan pozirao sa ženom Bojanom i sinom Vukanom, svi gledaju u slavljeničku tortu 22:00 Vip 0
ISPLIVALA FOTKA SA KRŠTENJA VUKANA ŠIJANA! Kum Miljan Hofman ga drži u naručju, a evo ko je još tu (FOTO) 20:59 Vip 0
NI VELJKO, NI BOGDANA NISU DOŠLI NA KRŠTENJE! Ražnatovići opravdano odsustvovali sa slavlja u domu Mirka Šijana 19:59 Vip 0
MIRKO ŠIJAN KRSTI SINA BEZ MAJKE GOCE! Sve je iznenadilo što Božinovska nije došla, saznao se pravi razlog 17:20 Vip 0
MIRKO ŠIJAN NA GOMILI SA MUŠKARCIMA U KREVETU! Procurila privatna fotka, leže jedan preko drugog (FOTO) 22:30 Vip 0
"NA ČESMI PERE PILIĆE I SREĐUJE SUDOVE" Sin Goce Božinovske radi na pijaci, prodavci otkrili kako se ponaša 10:25 Vip 0
"PLAŠIM SE DA MIRKO NE ZAVRŠI KAO NJEGOV OTAC" Goca Božinovska u strahu, otkrila nepoznate detalje o sinu: "Ne mogu ništa da uradim" 10:30 Vip 0
OVAKO IZGLEDA TELO ŽENE NAKON DVA POROĐAJA Bojana Šijan pokazala šta sve mora da radi za savršenu liniju 20:10 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ ILI MIRKO ŠIJAN? Danijela Rodić konačno otkrila koji zet joj je draži, ovakav odgovor niko nije očekivao 17:05 Vip 0
PRE ŠIJANA JE BILA U VEZI SA SINOM NAŠE VELIKE ZVEZDE! Bojana Rodić je mesecima krila romansu sa njim, nakon raskida upoznala Mirka 12:05 Vip 0
PLAŠIM SE DA MIRKO NE ZAVRŠI KAO NJEGOV OTAC! Goca Božinovska u strahu, otkrila nepoznate detalje o sinu! 11:05 Vip 0
NIKAD VIĐENA FOTKA GOCE BOŽINOVSKE! Pevačica se dugo nije pojavljivala u javnosti, mreže gore (FOTO) 16:55 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U SURČINU, MIRKO SE ODMAH OGLASIO! Sin Goce Božinovske usijao društvene mreže, čestitke samo pljušte! (FOTO) 12:45 Vip 0
RAŽNATOVIĆI I ŠIJANI ZAJEDNO PROSLAVLJAJU BOŽIĆ Sestre Rodić zajedno za prazničnom trpezom, Cecin sin objavio dirljive momente! 20:30 Vip 0
MIRKO ŠIJAN I BOJANA ZABLISTALI KOD CECE! Bogdanine sestre stigle na slavu, Nataša neprepoznatljiva (FOTO/VIDEO) 20:52 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
NEMA VIŠE STRESA Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju 22:04