SA OVOM ŽENOM JE PROVEO NOĆ, A JOŠ UVEK JE U BRAKU Evo sa kim je Dženan Lončarević uhvaćen, u njenom stanu je prenoćio! 19:42 Vip 0
KO JE SUPRUGA DŽENANA LONČAREVIĆA OD KOJE SE RAZVODI? Sa njim je bila pre slave i bogatstva, godinama je krije od javnosti, a evo zašto! 19:15 Vip 0
JEZIVO! Poznati pevač otkrio šok detalje sa nastupa: Pevao sam za Novu godinu, a brat mi je umro... 16:55 Vip 0
POKUŠAO DA SE SAKRIJE Poznati pevač došao na Merlinov koncert, pa kao furija pobegao u Arenu 20:58 Vip 0
U NOĆI KAD JE IZGUBIO BRATA, DŽENAN JE MORAO DA PEVA Samo ja znam kako mi je bilo dok su me prozivali da su mi pare preče, a onda me je Bog pogledao 07:00 Vip 0
Puls/Alo/E.B. SUPRUGA DŽENANA LONČAREVIĆA OBAVIJENA VELOM MISTERIJE Niko ne zna kako izgleda, ne pojavljuje se u javnosti, a svi su brujali o jednoj stvari! 18:13 Vip 0
Alo/N.D. OGLASIO SE DŽENAN Nakon nesreće u kojoj mu se automobil prevrnuo, pevač poručio samo jedno 11:55 Vip 0
Alo/N.D. DŽENAN NIJE BIO SAM U AUTOMOBILU! Za Alo se oglasio pevačev menadžer, ovo su svi detalji saobraćajne nesreće 11:37 Vip 0
Alo/N.D. DŽENAN LONČAREVIĆ IMAO UDES Automobil kojim je upravljao se prevrnuo, evo u kakvom je stanju pevač 11:04 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. SVI PROHTEVI NAŠIH ZVEZDA! Evo kakve zahteve imaju oni, kao i šta se nalazi na njihovoj rajder listi 20:51 Vip 0
Alo/J.M. EMOTIVNO! Evo kome je Dženan posvetio jednu od svojih najvećih numera, napisao ju je dok je proživljavao najteži trenutak! 18:35 Vip 0
Alo/I.G. ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK! Dženan Lončarević vodi dvostruki život, dok ga žena čeka, pevač uhvaćen sa ovom crnkom! 16:59 Vip 0
Alo.rs/D. I. OVU PESMU JE MARINA NAPISALA PEVAČU KOM JE PREMINUO BRAT Nikada je ne peva, reči kidaju dušu! 09:50 Vip 0
Alo.rs/D. I. ONI SU POSLE SMRTI NAJBLIŽIH IZAŠLI NA BINU I PEVALI Sam Bog zna kako sam nastupio kada mi je brat umro! 22:34 Vip 0
Alo.rs/T.Đ "SAD ĆU DA USTANEM I DA IDEM KUĆI!" Sanja Vučić pretila Žiki Jakšiću usred emisije, zbog ovog čoveka je htela da napusti studio! 13:55 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0