OVAKO JE DOŠLO DO SAOBRAĆAJKE Pojavio se video sa lica mesta nesreće u kojoj je povređen Đorđe David 11:43 Vip 0
ROKER JAVNO IZNEO SVOJE MIŠLJENJE O PRIJOVIĆKI Dugo je ćutao, a sada je obelodanio šta se desilo u Budvi sa pevačicom 20:30 Vip 2
OTAC JE PRENEO OBIČAJE NA MENE I MOJU POKOJNU SESTRU: Nikad emotivniji Đorđe David, otkrio kako proslavlja Božić, spomenuo i veru 15:53 Vip 0
POTROŠILA JE MNOGO NERAVA I ZDRAVLJA: Đorđe David znao da Marija čeka sina, otkrio do sada nepoznate detalje! 10:40 Vip 0
ĐORĐE DAVID LJUBI CECU PRED SVIMA Rokera pogodila pesma, nije više mogao da suzbije emocije 11:23 Vip 1
ĐORĐE DAVID PLAČE KAO MALO DETE Ceca dovela rokera do suza, pa ga tešila: To je moj emotivac! 15:20 Vip 0
SA BRENOM SAM UZEO DŽAK PARA Đorđe David priznao da je najviše novca zaradio sa folkerima 20:34 Vip 0
ĐORĐE DAVID REŠIO DA PROGOVORI O SVEMU! Ovo je istina o njegovoj porodici, nije hteo više da ćuti 18:45 Vip 0
U MOJOJ KUĆI ČOLA JE BIO NAJVEĆI NARODNJAK Đorđe David otkriva na kojoj je muzici odrastao i šta je slušao kao klinac 06:30 Vip 0
MORAO JE DA KAŽE SVOJE MIŠLJENJE! Đorđe David stao u zaštitu Brekvice, pa gradonačelniku Banja Luke poručio samo jedno! (FOTO) 10:30 Vip 0
U MOJOJ KUĆI ČOLA JE BIO NAJVEĆI NARODNJAK Đorđe David otkrio na kojoj je muzici odrastao i formirao današnji stil 06:30 Vip 0
Amina Jusović NE ŽIVI VIŠE SA ŽENOM I ĆERKOM Đorđe David se iselio iz stana: Muška suza je, kažu, najteža! 07:00 Vip 0
Amina Jusović "OSETIO SAM SE NESIGURNO I PORAŽENO" Đorđe David progovorio o odricanjima Zbog porodice, pa šokirao izjavom o muškim suzama! 09:50 Vip 0
Grand/Alo/N.Denda "BILI SMO ZAJEDNO U KOLIMA, NA MESTU JE OSTAO MRTAV" Đorđe David nikada se nije oporavio od smrti oca, imao je 14 godina i svemu je prisustvovao 17:30 Vip 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
SRBIJO, SPREMI SE! Snežna zima je otkazana, decembarsko proleće donosi ŠOK za organizam! 10:44 Vesti 0
UŽAS U VRTIĆU Devojčica legla da spava, kad je vaspitačica došla da je probudi počela je da vrišti! 11:06 Vesti 0