"SKOT JE UBIO ŽENU, NEKA JE PROKLET" Jezivo ubistvo potreslo je sve u Grandu: "Treba uvesti smrtnu kaznu za sotone" 11:20 Vip 0
"NAPALI SU ME, TUČEM IH!" Đorđe David šokirao oglašavanjem, sve se desilo ispred studija Zvezda Granda! 08:00 Vip 0
"DUGO SE BORIO I IZGUBIO BITKU, VIKI JE BILA KAO LAV..." Prijatelj Miljkovićeve o smrti njenog brata: "Ovaj dan je baš ružno počeo" 12:30 Vip 0
"ONAJ KO KAŽE DA MU NIJE FRKA, LAŽE" Đorđe David otkrio istinu o budućnosti takmičenja nakon Popovićeve smrti 15:00 Vip 0
"I MRTVI IZ GROBA CELU ESTRADU HRANE HLEBOM" Đorđe David uradio nešto neočekivano, pa otkrio veliku istinu! 10:20 Vip 0
DOHVATIO SE SA 18 GODINA MLAĐOM! Pevač ne može da obuzda emocije nasred ulice, kamera sve zabeležila! (FOTO) 07:00 Vip 0
OVO JE ŽENA ĐORĐA DAVIDA! Od muzičara je mlađa 18 godina, žive odvojeno, a razlog je šokantan! (FOTO) 20:30 Vip 0
"LJUDIMA OTKAZUJU PLUĆA" Naš pevač hitno krenuo za Makedoniju, ogorčen zbog tragedije: "Nemaju uslove za rad, ali imaju dozvole!" 18:10 Vip 0
NIJE POŠTOVAO REZERVACIJE! Evo koja pevačica je digla Đorđa Davida da bi ona sela pored Cece Ražnatović 21:22 Vip 0
ĐORĐE DAVID LIJE SUZE PRED KAMEROM Ne može da se sastavi zbog Sašine smrti, u pola noći je uradio ovo (VIDEO) 10:35 Vip 0
"OVO JE SADA VEĆ PONIŽAVANJE!" Haos u Zvezdama Granda, Ana Bekuta izvređala Đorđa Davida i Milija 12:40 Vip 0
"SLAGAO SAM SAŠU POPOVIĆA I GRAND" Raskrinkana skandalozna prevara učesnika, niko ne može da veruje šta je uradio! 23:20 Vip 0
HITNA REAKCIJA SAŠE POPOVIĆA U Zvezdama Granda došlo do obračuna: Krenuo je pesnicom na njega! 18:55 Vip 1
"JEDVA SAM PREŽIVEO!" Potresna ispovest Đorđa Davida o jednom od najtežih perioda u životu 21:45 Vip 0
NAŠ PEVAČ HODA ULICOM U SUKNJI! Svi u šoku zbog stajlinga: "To je normalno, a ljudi se sablažnjavaju i mazanjem noktiju" 15:00 Vip 0
DOHVATIO SE SA 18 GODINA MLAĐOM NASRED ULICE! Pevač ne može da obuzda emocije, kamera sve zabeležila! (FOTO) 16:35 Vip 0
"OTAC JE PRENEO OBIČAJE NA MENE I MOJU POKOJNU SESTRU" Nikad emotivniji Đorđe David, otkrio kako proslavlja Božić, spomenuo i veru 20:45 Vip 0
"OSTAO JE NA MESTU MRTAV" Đorđe David je u saobraćajnoj nesreći izgubio oca, potresni detalji lede krv u žilama 06:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26