MALO POPILA, PA PRED DECOM PRETUKLA SUPRUGA Reagovala policija zbog nasilja u porodici u Zemunu 07:27 Hronika 0
PIJAN SEO ZA VOLAN PA PRETUKAO SUPRUGU JER JE ONA HTELA DA VOZI Policija u Vranju podnela prijavu zbog nasilja u porodici 14:01 Hronika 0
''HVALA JOJ, SPASILA ME ROBIJE'' Zajedničko oglašavanje pevačice i muža muzičara koji ju je pretukao - podneli zahtev za razvod braka 22:55 Vip 0
JEZIVO PORODIČNO NASILJE U BEOGRADU Iživljavao se nad ženom, tukao je pesnicama, a onda je gađao pepeljarom 19:01 Hronika 0
POBEDILA JE MNOGE BITKE! Devojčicu sa fotke je otac tukao - zamalo nije digla ruku na sebe, zamera joj ljubav sa Hrvatom 06:00 Vip 0
UŽAS U KURŠUMLIJI! Psihijatrijski bolesnik napao nožem sestru i zeta, pa ranio i sebe! 17:44 Hronika 0
TERETI SE DA JE ŽENU UDARIO GLAVOM O GLAVU Prilikom hapšenja policija kod njega pronašla oružje 13:30 Hronika 0
"OŠIŠAO ME JE NA ĆELAVO, A ONDA SAM UZELA NOŽ!" Vesna Rivas preživela stravično nasilje, otkriveni jezivi detalji! 06:30 Vip 0
BOLESNU MAJKU UDARALA I ŠUTIRALA U STOMAK, ĆERKU ZLOSTAVLJALA! Stravično porodično nasilje, ženi određen pritvor! 10:33 Vesti 0
POPIO PA BES ISKALIO NA SUPRUZI Pretio joj i da ga ne prijavi zbog nasilja u porodici 12:49 Hronika 1
NASILNIK PIJAN TUKAO I DAVIO ŽENU Jezivo porodično nasilje u Beogradu, oglasilo se tužilaštvo 15:56 Hronika 0
PRETUKAO ŽENU PA JE SA TROJE DECE IZBACIO NA ULICU Podignuta optužnica i sada mu preti zatvorska kazna 16:49 Hronika 0
UŽAS U PODGORICI: Muškarac gazio, ujedao i pretukao maloletnu devojku - povredio i člana porodice 08:27 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09