Alo.rs/M.A. ŠOK USRED EMISIJE Za Milicu Todorović stigao ogroman buket velelepnih ruža bez posvete, besna pevačica poslala poruku ovom muškarcu (FOTO) 08:25 Vip 0
Alo/Đ.M./V.M. URNEBESNO Pas Milice Todorović je uradio ovo u emisiji, pevačica propala od blama! 23:55 Vip 0
Alo/Đ.M. NJEGA JE NAJVIŠE VOLELA? Milica Todorović spomenula svog bivšeg dečka, a sve je iznenadila ovim komentarom o njemu! 23:45 Vip 0
Alo/Đ.M./V.M. POBEDILA BIH! Dara Bubamara otkrila pod kojim uslovom bi trijumfovala na Evroviziji! 23:10 Vip 0
Alo/Đ.M./V.M. ON JE NAJGORI GLUMAC Rade isprozivao ovog glumca, koji mu neće ostati dužan! 23:00 Vip 0
Alo/Đ.M/V.M. NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE! Dara Bubamara slomljena otkrila da su joj preminuli bivši svekar i svekrva, a istakla i kako se Kosta oseća nakon svega 22:50 Vip 0
Alo/Đ.M/V.M. KIPI NA SVE STRANE! Dara Bubamara šokirala sve pojavom u emisiji, a svima je za oko zapao ovaj detalj na pevačici! (FOTO) 22:31 Vip 0
Alo/Đ.M/V.M. NIJE MOGLA DA SAKRIJE! Dara Bubamara prvi put uživo prokomentarisala sve o raskidu sa Tonijem! 22:20 Vip 0
Alo/Đ.M. MLOHAVI SU I DOSADNI! Zorica Marković uživo u emisiji žestoko isprozivala dve velike folk zvezde, nastao muk u studiju nakon ovih njenih reči! 08:35 Vip 0
Alo/T.Đ UDVARALI SU MI SE SAMO IDIOTI: Neda Ukraden ispričala priču o bogatašu koji je pevačici uradio jednu potpuno neverovatnu stvar! 23:55 Vip 0
Alo/T.Đ NAKON PITANJA O IVANU MARINKOVIĆU Ceo studio se orio koliko se prodrala na sam pomen njenog bivšeg muža - Goca Tržan poludela! 23:40 Vip 0
Alo/T.Đ Raša oduvao svojim odgovorom, spomenuo i Suzanu Mančić, a tema je sek*ualne prirode! 23:21 Vip 0
Alo! KRILA GA KAO ZMIJA NOGE Evo kako izgleda čovek koji je Tamari Đurić napravio dete! (FOTO) 12:41 Vip 1
Alo.rs/Đ.M. DOVELA BEBU U EMISIJU! Tamara Đurić prvi put progovorila kako je došla na ideju da ćerkici da ime, a dotakla se i bivšeg koji je bio preko puta nje! 22:33 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. SPREMA SE HAOS! Strah i trepet Tare Simov stiže u Šimanovce, isplivale sve informacije! 17:34 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0