Alo/N.S. NA NJIHOV AUTOMOBIL ISPALJENO JE 200 METAKA Ognjen Amidžić podelio detalje tragedije koja ga je zadesila kao dete 10:55 Vip 0
Gloria/Alo/N.S. NISAM IZBRISAO MARINKOV BROJ Ognjen Amidžić ne može da zaboravi prijatelja, izneo teške uspomene 16:00 Vip 0
Alo/Đ.M. KONAČNO JE PROGOVORILA Dara Bubamara otkrila strogo čuvanu tajnu o svom bivšem dečku Toniju, dosta se spekulisalo, a sada je sve jasno 09:45 Vip 0
Alo/N.S. PAO MI JE MRAK NA OČI! Dara Bubamara pobesnela u emisiji uživo: Šta tebi Ognjene nije jasno, objasni mi 08:20 Vip 2
Alo/N.S. ZEMLJA JE RAVNA PLOČA, GRAVITACIJA NE OBJAŠNJAVA SVE! Andreana Čekić ne odustaje od svoje teorije, pa priložila i dokaze: Evo kako sam saznala (FOTO) 11:01 Vip 3
Alo/Đ.M. IMALA SAM 18, A ON JE IMAO 29 GODINA Kija priznala detalje iz prošlosti, a onda uživo u emisiji žestoko potkačila Slobu Radanovića 07:23 Vip 3
Alo/Đ.M. IZ OVE PERSPEKTIVE... Tei Tairović postavili nikad intimnije pitanje, pevačica ovo definitivno nije očekivala i to u programu uživo 09:18 Vip 0
Alo/N.S. OGNJEN AMIDZIĆ I VUK KOSTIĆ U PEŠKIRIĆIMA Fotografija zapalila društvene mreže, pa reagovala i Ceca (FOTO) 20:13 Vip 0
Alo/Đ.M. NASMEJAN I BEZBRIŽAN U TATINOM NARUČUJU Ognjen Amidžić podelio nikad viđenu porodičnu fotografiju, a jedna činjenica posebno rastužuje (FOTO) 14:52 Vip 0
Alo/N.D. DANIJELA OTKRILA NA KOGA MATIJA LIČI Supruga Ognjena Amidžića progovorila o osobinama njihovog sina, pa raznežila sve 23:10 Vip 0
Alo/N.S. STIGLA ME JE MAJKO SVAKA SUZA TVOJA Dejan Dragojević na stubu strama, posle svega žali Biljanu 20:27 Vip 2
Alo/N.D. OD SVIH BIVŠIH, MATEJA ME NAJVIŠE PRIVLAČI Mina progovorila o odnosu sa Matijevićem, Mensur u šoku 07:15 Vip 0
Informer/Alo/A.J. OGNJEN I JOVANA O PROSTITUCIJI Amidžić misli da su starlete dobre voditeljke, a Jeremićeva oplela: Blate nam profesiju 12:00 Vip 3
Alo/Đ.M. ŠOK I NEVERICA! Filip priznao koju devojku je najviše voleo, a Miljana otkrila sa koja dva muškarca je bila intimna istovremeno 22:55 Vip 1
Alo/N.D. ONI SU DELIKVENTI, ZAŠTO JA SEDIM PORED NJIH? Elma Sinanović žestoko oplela po kolegama, a evo i zbog čega 10:20 Vip 0
Alo/N.D. SIPALI SU MI NEŠTO U DROGU, ŽIVOT BI MI BIO DOSADAN BEZ SKANDALA Darko Lazić ne prestaje da šokira javnost izjavama nakon bahate vožnje 07:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26