AMIDŽIĆEVA BUDUĆA TAŠTA JE DOKTORKA Mina objavila fotografiju majke u uniformi, njenoj lepoti se svi dive! 14:06 Vip 0
TRUDNA MINA OBJAVILA VRUĆU FOTKU Ognjenova devojka zapalila mreže bujnim dekolteom, ovo niko nije očekivao! 13:45 Vip 1
TRUDNA MINA ZATEKLA OGNJENA Amidžić nije bio sam u stanu, odmah se oglasila i pokazala sve javno! 16:36 Vip 0
LEPO TE JE MAMA NAUČILA DA OTIMAŠ TUĐE MUŽEVE... Ognjenova Mina dobila uvredljive poruke, sve objavila javno 13:30 Vip 0
OGNJEN SKLONIO TRUDNU MINU IZ BEOGRADA Voditelj iznenadio devojku, odveo je na ovu lokaciju 12:14 Vip 1
SKANDAL NA PINKU Ognjen Amidžić nazvao Milana Miloševića bolesnikom, uvredio kolegu kao niko nikad! 10:00 Vip 0
AMIDŽIĆ OTKRIO NAJVEĆU NUĆIJEVU TAJNU Reper ostao bez teksta kad je Ognjen sve obelodanio 23:15 Vip 0
ON JE MILANA MILOŠEVIĆA DOVEO NA PINK! Voditelj javno otkrio detalje, njemu će biti večno zahvalan! 12:22 Vip 0
MOJ OTAC JE MININOJ MAJCI BIO RAZREDNI Ognjen Amidžić otkrio šta ga sve povezuje sa Minom, voditelj nikad ovako nije bio zaljubljen 07:46 Vip 0
OD OVOGA NEMA NIŠTA JAČE, BOLJE I SREĆNIJE! Ognjen Amidžić progovorio o ljubavi sa lepom Minom 12:02 Vip 0
IZVINILA SE: Ognjen Amidžić prvi put javno o haosu koji je Selma Bajrami napravila kod njega u emisiji, otkrio sve detalje 12:58 Vip 0
MINA OTKRILA ŠTA RADI SA OGNJENOM KADA SE UGASE KAMERE Voditeljka obradovala pratioce objavom, pa se setila ovog trenutka! 20:47 Vip 0
TI SI GEJ IKONA! Maja Nikolić pecnula Ognjena Amidžića, a evo ko joj je otkrio tajnu o njemu 22:49 Vip 0
HAOS NA PINKU! Era Ojdanić napao Ognjena Amidžića u njegovoj emisiji: "Sve ćemo to raspraviti" 22:38 Vip 0
OVAKVOG AMIDŽIĆA JOŠ NISMO VIDELI! Ognjen se javno obratio Mini, ostala je bez teksta nakon njegovih reči 09:58 Vip 0
NEMAM VREMENA AKO MI NE DONOSI NOVAC: Trudna Amidžićeva devojka objavom izazvala burne reakcije, mreže se usijale 15:06 Vip 1
NE PIJEM BLJUTAVE KOKTELE DA BI BIO NA TELEVIZIJI: Đole Đogani i Ognjen Amidžić prvi put o sukobu, denser je bio ljut zbog jedne stvari! 08:13 Vip 0
OGNJEN ODVEO TRUDNU MINU NA JEDNO OD NAJEKSKLUZIVNIJIH MESTA U BEOGRADU Voditelj joj ugađa na sve načine, a evo i gde smo ih usnimili! 08:41 Vip 0
TRAŽI NAJGLUPLJE IME ZA DETE: Voditelj objavom napravio haos, javnost šokirana njegovim pitanjem! 09:20 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26