Alo/B.S. SKANDAL NA PESMI ZA EVROVIZIJU! Džipsijev tim nasrunuo na novinare, pa je izbačen sa RTS (VIDEO) 07:30 Vip 0
Alo.rs RODILA MU DVOJE DECE, VENČALI SE NA MAGIČNOM MESTU Pogledajte kako izgleda supruga Baje Malog Knindže (FOTO) 18:00 Vip 0
Alo/B.S. MIRKO ŠIJAN PODELIO SLIKU SINOVA Ovaj porodični trenutak vas neće ostaviti ravnodušnim (FOTO) 11:00 Vip 0
Republika/Alo/B.S. ĐANI I STOJA PONOVO PRIJATELJI Posle četiri godine zakopali ratne sekire, novac je glavni okidač njihove svađe 10:40 Vip 0
Puls/Alo/E.B. SUPRUGA DŽENANA LONČAREVIĆA OBAVIJENA VELOM MISTERIJE Niko ne zna kako izgleda, ne pojavljuje se u javnosti, a svi su brujali o jednoj stvari! 18:13 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. "MATORE ŽENE HOĆE DA BUDU DEVOJKE" Stoja nije štedela reči kada su njene koleginice u pitanju 18:20 Vip 0
Alo/Sonja Andrić OPLEO PO ZVEZDANU, ANI I ANĐELI U velikom intervjuu za Alo! Marko Đedović otkrio najmračnije tajne zadrugara: Miljanu mogu da oteram u ludnicu! 08:30 Vip 0
Alo/B.S. NIKOGA NISU OSTAVILE RAVNODUŠNIM Vanja i Aleksandra zapevale u ranim jutarnjim satima, a na njima providan dekolte (VIDEO) 22:10 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. NIJE USPELA DA OBUZDA EMOCIJE Milicu Todorović rasplakala pevačica svojim emotivnim nastupom (VIDEO) 15:40 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. OVAKO JE IZGLEDALA NA POČETKU SVOJE KARIJERE A sada o Snežani Đurišić bruji region o traženju mita od takmičara (VIDEO) 16:45 Vip 0
Informer/Alo/B.S. SAŠA POPOVIĆ JE PRISVOJIO SVE NJENE ALBUME Nakon isteka ugovora u Grandu, Milica Pavlovć doživela veliku nepravdu "Mene to jako boli" 12:20 Vip 0
Pink/Alo/B.S. ONA MI JE BILA JEDINA KONKURENCIJA Snežana Babić otkriva sa kojom koleginicom se takmičila koja će više nastupa da ima 10:55 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. OTKRIVENA ŠOKANTNA ISTINA O VOJAŽU Umešana i bugarska pevačica, uhvaćeni na delu, objavljen i njen identitet! (FOTO) 22:02 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. "GRADONAČELNIK NIJE SAM U TOME, SVE ĆE SE RAZOTKRITI" Keba van sebe nakon zabrane srpskih pevača u Hrvatskoj, rešio da se obračuna sa njima i napravi haos 19:25 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. "VRATIO BIH SE, ŠTO DA NE" Nermin Handžić otkriva koga bi zamenio u žiriju "Zvezda Granda", ko bi očekivao da bi baš njenu stolicu zauzeo 17:00 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. "TO JE NAJBOLJI ČOVEK NA ESTRADI" Đorđe David je njoj dodelio najlaskaviju titulu najbolje koleginice 15:40 Vip 0
Alo/B.S. AFERA MITO I DALJE DRMA ZVEZDE GRANDA Oglasila se i Mira Škorić nakon teških optužbi na račun Snežane Đurišić, ona je sigurna u jedno 12:45 Vip 0
Telegraf/Alo/B.S. ""TO GOVORI O VAMA" Slađa Alegro otkriva zbog čega se više ne druži sa koleginicom sa estrade, ranije su bile izuzetno bliske, a onda se sve promenilo 12:25 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. OSUDILI IH Nakon što su Hrvati udarili zabrane sprskim pevačima, estradnjaci pobesneli 11:50 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26