PEVAO SAM U LOKALU ZA 1.500 DINARA! Šokantna ispovest našeg pevača ledi krv u žilama: Preživljavao na ulici... 08:20 Vip 0
POVUKAO SE SA JAVNE SCENE Ovom pevaču su predviđali blistavu karijeru, a evo kako on danas izgleda i gde se nalazi 07:23 Vip 0
PEVAČ TEZGARIO NA SAHRANI, BEZ PARDONA UZIMAO BAKŠIŠ PORED SANDUKA Evo šta je rekao nakon osuda 12:30 Vesti 0
HIT SCENA! Peđa Medenica morao da plati kartu za sopstveni nastup, nisu ga prepoznali na ulazu 14:35 Vip 0
VIKAO JE DA ME TREBA UBITI Prvo oglašavanje pevača nakon napada u Novom Sadu, uputili mu jezive pretnje 16:48 Vip 0
UVEK POSTOJI NEKI DRUGI MUŠKARAC ZBOG KOJEG TI SRCE BRŽE ZAKUCA! Melina Džinović novom objavom šokirala javnost 18:03 Vip 0
PEVAČ SE RASPLAKAO USRED EMISIJE Odmah napustio snimanje, a onda je usledio iskren odgovor: Teško mi je da pričam o tome 13:05 Vip 0
SAMO ME JE MAJKA TAKO ZVALA! Šok! Ovo je pravo ime Aca Pejovića, njegova drugarica nedavno saznala 10:10 Vip 0
ZA TEBE BIH UMRLA! Supruga Darka Lazića poslala dirljivu poruku, a evo šta njima predstavlja ovaj broj 15:53 Vip 0
POZNATI PEVAČ VEČERAS ULAZI U ELITU Oglasila se produkcija, pred zadrugarima je burno veče 09:45 Vip 0
SEJU KALAČU IZREČENA KAZNA U slučaju nepoštovanja ove mere završiće u zatvoru, u sve upletena vlasnica kafane 16:02 Vip 0
SA NJIM SAM OD SVOJE 18. GODINE Supruga Peđe Jovanovića otkrila pravu istinu i da li je zaista došlo do pomirenja sa pevačem 09:15 Vip 0
LJUBA ALIČIĆ ŽIVI U VILI OD ZLATA Pevačeva nekretnina vredi pola miliona evra, a nameštaj je donosio iz afričke zemlje 12:17 Vip 0
ŽENE ME KITE BRUSHALTERIMA: Željko Samardžić do detalja otkrio sa čim se sve susreće na nastupima: Pokušavam da pomilujem dame 22:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26