Novosti/Alo! SUDAR AUTOMOBILA I TERETNJAKA KOD POJATA Dve osobe povređene, od toga jedna teže (VIDEO) 20:12 Hronika 0
telegraf.rs/Alo! PSIHOLOG O NAČINU UBISTVA ANE VOLŠ Počinioci zločina u kojima je žrtva raskomadana nikada nisu bili "psihotični" 19:55 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! SPEKTAKULARNO HAPŠENJE U NOVOM SADU U rvanju sa osumnjičenim prosula se marihuana po ulici! 18:47 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! ZAVRŠNICA DANAŠNJEG SUĐENJA BELIVUKOVOM KLANU Lalić se obraća Budimiru - "U kući tvog oca smo palili stvari Gligorijevića, a ja sam prao veštačku krv" 18:26 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! SUĐENJE BELIVUKOVOJ GRUPI Lalić odbrusio Milošu Budimiru: "Ubio si Lazara Vukićevića, žao mi je što on tebe nije ubio" 18:16 Hronika 0
Novosti/Alo! NAJNOVOVIJI DETALJI UDESA NA PUTU VRŠAC-PANČEVO U sudaru auta i oklopnog vojnog vozila stradala žena, povređena tri pripadnika vojske 18:03 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! ZAPLENJENE DEVIZE NA BATROVCIMA Pripadnici Uprave carina u ''Lend roveru'' švajcaskih tablica otkrili neprijavljenih 46.600 franaka 17:44 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! DANAS POPODNE ČAK TRI SAOBRAĆAJNA UDESA Povređene četiri osobe, među njima dete i trudnica 17:23 Hronika 0
Telegraf.rs/Novosti HOROR NA LEDINAMA Pronađeno telo muškarca - prema prvim informacijama, reč je o samoubistvu 17:16 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! NASTAVAK SUĐENJA BELIVUKOVOJ GRUPI Lalić obelodanio svoja saznanja o Kićinoj likvidaciji 17:06 Hronika 0
Novosti/Alo! SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BANATSKOG NOVOG SELA U stravičnom udesu poginula devojka (FOTO) 16:50 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA ŠUTIRANJE TRUDNE DEVOJKE U STOMAK Bestidnu odbranu izneeo u Tužilaštvu - oštećena kaže da ovo nije prvi put da je zlostavljana! 16:47 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! I DALJE UZAVRELO NA SUĐENJU BELIVUKOVOJ EKIPI Tvrdnje Srđana Lalića: ''Vozio sam blindu da me neko ne bi olindrao" 16:26 Hronika 0
Novosti/Alo! KRENUO S NOŽEM NA POZNANIKA I VIKAO: ''ZAKLAĆU TE!'' Osumnjičeni za pokušaj ubistva M.M. iz Mladenovca saslušan u tužilaštvu 16:14 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! UZBURKANE STRASTI NA SUĐENJU BELIVUKOVOJ GRUPI Sukobili se Lalić i Budimir oko uređaja za praćenje i likvidacije Miloševića 16:01 Hronika 0
Mediji/Alo! NOVI DETALJI POKUŠAJA UBISTVA NA ČUKARICI Ljubavnici se prvo posvađali pa potukli, a zatim mu je žena zabola nož u grudi! 15:44 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! PREGAZIO POLICAJCA PREKO NOGE, PA IZ AUTA BACIO DROGU I VAGICU Uhapšen diler (21) u Sokobanji 15:37 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! SUĐENJE EKIPI VELJKA BELIVUKA Lalić odgovara Budimiru: ''Tvoja žena je vozila BMW 5 bez dana radnog staža'' 15:14 Hronika 0
Telegraf.rs/Alo! POGINULA OSOBA NA PRUZI IZMEĐU MATEJEVCA I SVRLJIGA Nastradalog pešaka je u 11.58 udario putnički voz 13:51 Hronika 0
Novosti/Alo! NAJNOVIJI DETALJI TRAGIČNOG POŽARA U MOKRINU Pretpostavlja se da su žena stradala u vatrenoj stihiji i teško povređeni muškarac - majka i sin 13:35 Hronika 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02