VIĐALI SMO SE SVIH 14 GODINA! Darko i Katarina napokon priznali, evo šta su radili dok su bili u bivšim brakovima! (FOTO) 22:55 Vip 0
DARKOVA ŽENA IMA SAMO 49 KILOGRAMA Katarina priznala da joj nimalo nije lako, otkrila zbog čega je smršala! 11:10 Vip 0
ZNAM SVE O NJEGOVIM AFERAMA Pevačica raskrinkala Darka Lazića, pa otkrila: Njemu nema pomoći! 09:55 Vip 0
SEVIĆKA JE GOSPOĐETINA ZA MARINU Darko Lazić udario na Marinu, obelodanio zašto stvarno nije bila na svadbi 16:20 Vip 0
POBUNIO SE ZBOG KAZNE Darko Lazić traži pravdu, hoće opet da vozi, smatra da kazna koju je dobio nije fer 20:30 Vip 1
NEMA SMISLA DA ME ŽENA VOZI Darko Lazić besan zbog oduzimanja dozvole, evo šta je poručio! (VIDEO) 08:55 Vip 0
ISPLIVAO DOKAZ Evo šta Lazići rade nakon svadbe, Darko i Katarina u neviđenom izdanju! (FOTO) 13:20 Vip 0
DARKO NIJE HTEO DA ODVEDE DETE KOD LEKARA Evo kakav je zapravo Lazić prema sinu, Marina otkrila gorku istinu: Završili bismo na ulici! 08:15 Vip 0
MARINA UCENILA DARKA! Žestoka svađa izbila je između Lazića i Gagićeva malo pred svadbu, ovo je razlog zašto nije pozvana! 22:15 Vip 0
PONOVO IMA RAZLOG ZA SLAVLJE! Ana Sević objavila sliku ćerke, nikad srećnija, a čestitke se samo nižu! (FOTO) 17:00 Vip 0
OTKRIVENO ZAŠTO MARINA NIJE POZVANA NA VENČANJE Darko je zbog jedne stvari nije pozvao na svadbu, za sve je kriva Ana Sević 23:00 Vip 0
NJU JE DARKO VOLEO DOK NIJE POSTAO POZNAT Ludo su se voleli, a evo zbog čega ga je ostavila 21:28 Vip 0
OGLASIO SE DARKO LAZIĆ! Folker otkrio zbog čega je dan nakon svadbe završio u policiji: Moram da dođem sebi 15:50 Vip 0
NE DAJU MU NI DA SE OŽENI NA MIRU! Majka Darka Lazića besna nakon saznanja da joj je sin uhapšen, otkrila gde su mladenci otišli nakon venčanja 15:37 Vip 0
MUŠKA NATAŠA BEKVALAC Na račun Darkove svadbe zbijaju se šale: 7 razvoda i 8 brakova na jednoj slici! 13:15 Vip 0
OVAKAV SVADBENI POKLON NIJE OČEKIVAO Evo koliku će kaznu Darko morati da plati, a ovo su svi njegovi prekršaji! 10:40 Vip 0
LJUBAV JE U VAZDUHU Ana Sević prokomentarisala svadbu Kaće i Darka, a ove fotografije su iznenadile sve! (FOTO) 08:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0