POKLON UČENIKA IZ BEOGRADA ŠOKIRAO PROFESORKU Pustila ga ranije zbog bake, a onda joj je doneo nešto što je rastopilo i najtvrđa srca! 15:10 Razonoda 0
POZNATA PEVAČICA DOBILA AVION NA POKLON Otkrila ko joj je kupio luksuznu letelicu, u njoj samo muška posada! 19:15 Vip 0
DRAGAN STANKOVIĆ SPREMIO POKLON ZA ŽELJKA MITROVIĆA! Otvorili ga pred milionima gledalaca, ovo je sve iznenadilo! 16:45 Vip 0
"ODREKLA SAM SE SVEGA DA JE OBRADUJEM, A ONA FRKNULA NOSOM" Ispovest bake Slovenke koja je unuci dala celu penziju za rođendan 21:41
ZA ANĐELU STIGLO IZNENAĐENJE IZ TURSKE! Sadržaj pisma sve šokirao, Gastozu neće biti dobro kada ovo bude video! 17:40 Vip 0
ŠTA ĆE REĆI MAJKA OLIVERA? Gudelj kupio poklon za Emu Radujko, košta čitavo bogatstvo, evo šta je u pitanju 16:32 Vip 0
SAŠINOJ UDOVICI OVO URUČENO NA GROBLJU! Ni najmanje se nije nadala, evo kako je reagovala! 16:30 Vip 0
NA VRATA JOJ JE STIGAO NEOBIČAN PAKET Nije ni slutila kakvo iznenađenje je čeka od muža, šok! (VIDEO) 16:10 Razonoda 0
MARIJA GLEDA I NE VERUJE ŠTA VIDI! Verica donela na binu poklon za unuka, da li je realno da mu je ovo kupila?! 18:00 Vip 0
VELJKO KUPIO BOGDANI POKLON OD 80.000 EVRA! Ražnatović se otvorio za skupoceni automobil, baloni u obliku srca na sve strane! 13:50 Vip 0
POKLONI OD LJUDI KOJI VAM ZAVIDE MOGU VAM DONETI NESREĆU Obavezno uradite ovo da ne navučete sebi bedu na vrat! 08:00 Razonoda 0
KOLIKO JE ZAISTA POTREBNO DA STAVITE U KOVERTU ZA 18. ROĐENDAN? Pitanje Srbina izazvalo haos na internetu! 13:55 Razonoda 0
NAKON RASKIDA, BIVŠI JOJ JE POSLAO POKLON Kada je videla šta je u kutiji, zanemela od šoka! (VIDEO) 10:35 Razonoda 0
POKLANJATE RUŽE ZA DAN ZALJUBLJENIH? Izaberite boju tek nakon što pročitate ovo, možete poslati pogrešnu poruku! 17:30 Razonoda 0
OTVORILA PAKET NA KUĆNOM PRAGU I ZANEMELA Dobila je poklon od bivšeg koji će pamtiti dok je živa! 18:20 Razonoda 0
OD 18 GODINA STARIJEG MUŽA DOBILA PLAC ZA ROĐENDAN! Pevačica otvoreno priznala: "Cveće i bombonjere me ne zanimaju" 11:50 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ ZA ALO OTKRILA SVE! Evo šta je voditeljka kupila Draganu Stankoviću, ni ne slutite o čemu je reč! 22:35 Vip 0
HEROJSKI GEST KOJI ĆE VAS DIRNUTI Mladi tata kupio polovnu veš-mašinu, kad je video šta je u bubnju, umalo se onesvestio od šoka! 20:40 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46