ŠAPIĆ: Izmeštanje Josipa Broza iz Muzeja Jugoslavije izuzetno važna stvar za srpski narod 15:45 Vesti 0
USKORO VELIKA PROMENA NA KRUŽNIM TOKOVIMA U BEOGRADU Šapić najavio, to će važiti kada je špic 19:07 Vesti 0
ŠAPIĆ: Sa novih 1.300 vozila u narednih godinu i po dana, menjamo iz korena sliku javnog prevoza (FOTO) 15:06 Vesti 0
GRADONAČELNIK ŠAPIĆ NUDI OPOZICIJI MESTO DIREKTORA APOTEKA BEOGRAD Predlažem im da nam daju svoje kadrovsko rešenje 12:19 Vesti 0
Šapić obišao završne radove pred otvaranje Centralne autobuske stanice: Do kraja septembra, kako je i ranije obećano, ovde će biti prebačen sav međugradski autobuski saobraćaj 14:30 Vesti 0
ŠAPIĆ: Isplata 20.000 dinara đacima počinje danas, dok sam na mestu gradonačelnika roditelji mogu da računaju na ovu pomoć 13:29 Vesti 0
DANAS ILI SUTRA POČINJE ISPLATA 20.000 DINARA ZA UDŽBENIKE Šapić saopštio: Produžen rok za prijavu 11:34 Vesti 0
Šapić: Beograd se seća trke iz 1939. godine, jednog od najvećih sportskih događaja u Evropi tog vremena (FOTO) 13:02 Vesti 0
ŠAPIĆ: Završeno postavljanje četiri grba Grada Beograda i natpisa "Beogradska arena" na jednom od najznačajnijih simbola prestonice 10:14 Vesti 0
ALEKSANDAR ŠAPIĆ ČESTITAO ZLATNIM VATERPOLISTIMA "Proneli ste ime Srbije na najbolji mogući način! Hvala do neba" 16:01 Vesti 0
OGLASIO SE ŠAPIĆ: Srpski vaterpolo mora da se vrati na mesto da uvek igra u završnici takmičenja - imamo realne šanse za medalju! 15:39 Vesti 0
Šapić: Kad sam pre dve godine najavio niko nije verovao, a sada „puca“ pogled na Kalemegdansku tvrđavu kog nije bilo 30 godina (FOTO) 13:48 Vesti 0
SVAKA ČAST, MAJSTORE Gradonačelnik Šapić čestitao Novaku Đokoviću osvajanje olimpijskog zlata 17:41 Vesti 0
TUGUJMO TIHO, A RADIMO ODLUČNO Gradonačelnik Šapić: Da srpska suza više ne teče bez posledica (FOTO) 14:10 Vesti 0
RODITELJI TRLJAJU RUKE! Grad Beograd daje po 20.000 dinara svim učenicima, evo KADA mogu da očekuju novac! 12:13 BIZ 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
BOKAN O NAPADU NA DEČAKA IZ KRALJEVA To pokazuje svu strahotu efekata blokaderske priče, u poslednjih godinu dana otvoren lov na ljude 14:13 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 13:59 Vesti 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35