GRADONAČELNIK CETINJA UDARIO NA ŠAPIĆA: Kritikuje vlast u Beogradu što Draži podižu spomenik Draži Mihajloviću 12:37 Vesti 2
ŠAPIĆ: Izmeštanje Josipa Broza iz Muzeja Jugoslavije izuzetno važna stvar za srpski narod 15:45 Vesti 0
USKORO VELIKA PROMENA NA KRUŽNIM TOKOVIMA U BEOGRADU Šapić najavio, to će važiti kada je špic 19:07 Vesti 0
ŠAPIĆ: Sa novih 1.300 vozila u narednih godinu i po dana, menjamo iz korena sliku javnog prevoza (FOTO) 15:06 Vesti 0
GRADONAČELNIK ŠAPIĆ NUDI OPOZICIJI MESTO DIREKTORA APOTEKA BEOGRAD Predlažem im da nam daju svoje kadrovsko rešenje 12:19 Vesti 0
Šapić obišao završne radove pred otvaranje Centralne autobuske stanice: Do kraja septembra, kako je i ranije obećano, ovde će biti prebačen sav međugradski autobuski saobraćaj 14:30 Vesti 0
ŠAPIĆ: Isplata 20.000 dinara đacima počinje danas, dok sam na mestu gradonačelnika roditelji mogu da računaju na ovu pomoć 13:29 Vesti 0
DANAS ILI SUTRA POČINJE ISPLATA 20.000 DINARA ZA UDŽBENIKE Šapić saopštio: Produžen rok za prijavu 11:34 Vesti 0
Šapić: Beograd se seća trke iz 1939. godine, jednog od najvećih sportskih događaja u Evropi tog vremena (FOTO) 13:02 Vesti 0
ŠAPIĆ: Završeno postavljanje četiri grba Grada Beograda i natpisa "Beogradska arena" na jednom od najznačajnijih simbola prestonice 10:14 Vesti 0
ALEKSANDAR ŠAPIĆ ČESTITAO ZLATNIM VATERPOLISTIMA "Proneli ste ime Srbije na najbolji mogući način! Hvala do neba" 16:01 Vesti 0
OGLASIO SE ŠAPIĆ: Srpski vaterpolo mora da se vrati na mesto da uvek igra u završnici takmičenja - imamo realne šanse za medalju! 15:39 Vesti 0
Šapić: Kad sam pre dve godine najavio niko nije verovao, a sada „puca“ pogled na Kalemegdansku tvrđavu kog nije bilo 30 godina (FOTO) 13:48 Vesti 0
SVAKA ČAST, MAJSTORE Gradonačelnik Šapić čestitao Novaku Đokoviću osvajanje olimpijskog zlata 17:41 Vesti 0
TUGUJMO TIHO, A RADIMO ODLUČNO Gradonačelnik Šapić: Da srpska suza više ne teče bez posledica (FOTO) 14:10 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
DRON-UBICA SE SPUŠTA U ROV DOK VOJNIK OČAJNIČKI BEŽI Snimci kod Krasnoarmejska lede krv u žilama, scene kao u "Terminatoru" 09:02 Vesti 0