Šapić: Višnjička banja dobija vrtić, osnovnu školu, a proširenjem Slanačkog puta omogućava se dobra saobraćajna veza sa centrom grada 13:20 Vesti 0
"VUČIĆ JE STALNO IZMEĐU ČEKIĆA I NAKOVNJA" Šapić: I zato poštovani predsedniče, ja vam verujem i narod vam veruje! 17:59 Vesti 35
Šapić: Pešačko biciklistički most povezaće Novi Beograd i Adu, zajedno sa zoološkim vrtom ova prirodna sredina biće pravi biser grada 13:14 Vesti 0
ŠAPIĆ: Đilas nije mogao ni da raščisti prostor gde je danas Beograd na vodi, a danas je tamo najmoderniji grad 10:48 Vesti 0
UDARILI SMO U JEZGRO PROBLEMA GRADSKOG PREVOZA Šapić o važnim socijalnim merama u Beogradu 00:10 Vesti 0
Šapić: Žrtve ratova devedesetih ne smemo da zaboravimo kako nam se nešto slično nikada ne bi ponovilo 13:22 Vesti 0
Aleksandar Šapić: Urušavanje rođenog društva u sklopu političke borbe je odlika neodgovornih i nedoraslih 11:17 Vesti 1
Šapić: Podignuti su standardi u svim oblastima. Beograđani neće hteti da ih se odreknu, čak i ako ja ne pobedim na izborima 19:03 Vesti 0
SOCIJALNE MERE JEDAN OD NAJZNAČAJNIJIH POTEZA Šapić: Donosio sam odluke i ulazio u dugoročne projekte bez obzira na stalnu pretnju izborima 18:10 Vesti 0
Šapić: Osnova kvalitetnog javnog prevoza je dobar monitoring i nadzorni centar koji mi polako počinjemo da dobijamo (FOTO) 13:40 Vesti 0
Šapić: Humanitarna fondacija koju sam osnovao je moje životno delo jer život jednog deteta nema cenu 10:40 Vesti 0
ŠAPIĆ SA DECOM SA KOSOVA I METOHIJE Beograd je vaš grad isto kao i naš koji u njemu živimo (FOTO) 16:14 Vesti 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
"ZAPAMTIĆETE OVU NOĆ" 60 ciljeva uništeno u jednoj noći – Kadirov tvrdi da je osveta tek krenula 06:00 Vesti 0
UNIŠTEN PROTIVVAZDUŠNI SISTEM BUK-M3 U ZAPOROŠKOJ OBLASTI Ukrajinci objavili snimak direktnog pogotka (VIDEO) 06:00 Vesti 0
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02