"MAZILI SMO SE U KREVETU, A ONA MI JE REKLA DA SE RAZVODIMO" Važe za idealan par, a pevač otkrio detalje drame u braku sa koleginicom 07:20 Vip 0
RAZVEO SE PRE 6 MESECI, SADA ČEKA DETE SA NOVOM DEVOJKOM Pevač objavio srećne vesti, otkrili i pol bebe! 09:20 Vip 0
OSTAVIO ŽENU NAKON 17 GODINA JER NIJE HTELA DA KUVA I RADI Pevač priznao: "Nije želela da se zaposli, a ni da se bavi kućom" 08:40 Vip 0
RAZVEO SE NAŠ POZNATI ESTRADNI PAR! Pevač otkrio razlog zbog kog sve puca: "Bez toga nema braka" 22:00 Vip 0
RODILA MU DETE, A ON DOVEO DRUGU Supruga zaplesala na svadbi sopstvenog muža, "srce mi je slomljeno, ali ponos nije" 12:39
RASTALA SE OD NASILNOG MUŽA I OSTALA BEZ DECE "Okrenuo ih je protiv mene, sada me javno ponižavaju" 10:46
"MOLILA SAM SUPRUGA DA SE RAZVEDEMO" Voditeljka šokirala, svi su mislili da je u idealnom braku: "Želela sam da mi ne da decu" 18:00 Vip 0
ZBOG ČEGA SE ZAPRAVO RAZVELA DRAGANA MIRKOVIĆ? Sa Tonijem je 25 godina bila u braku, a onda se saznala istina 17:00 Vip 0
"IŠAO SAM KOD PSIHOLOGA, NAJTEŽE MI JE BILO DA OBJASNIM DECI" Pevač se razveo, dobio treće dete sa drugom suprugom, a sada otkrio detalje! 11:30 Vip 0
MARKO PROGOVORIO O RAZVODU OD LUNE Miljkovići spakovali kofere: "Zbog sitnice je nastala žestoka svađa" 08:00 Vip 0
PEVAČICI PUKAO BRAK NAKON SAMO SEDAM DANA! Bivšeg muža otkačila samo zbog jednog: "Nisam prosečna srpska žena" 07:20 Vip 0
RAZVODI SE PEVAČICA NAKON 3 GODINE BRAKA Otkrila detalje: "Iselio se iz stana, pokušavam da odbolujem" 16:10 Vip 1
RAZVEO SE NAŠ POZNATI ESTRADNI PAR Svi su mislili da imaju idealan brak: "Muka mi je više" 14:30 Vip 0
VEĆ 8 GODINA PLANIRAM DA OSTAVIM MUŽA Ostala sam zarad dece, ali se momentalno razvodim čim dobijem jednu stvar 11:23
"DOSTA JE BILO, 30 GODINA SMO ZAJEDNO, A ZAHVALJUJUĆI SLAĐI..." Đani progovorio o razvodu, u emisiji uživo šokirao priznanjem o varanju 10:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
HOROSKOP ZA PONEDELJAK OTKRIVA DRAMU: Problemi tresu Bika i Škorpiju, Rak u DIREKTNOM OKRŠAJU, a ovaj znak traži spas u tišini! 21:13 Razonoda 0