BIVŠE KOLEGE IGNORIŠU TANJU SAVIĆ! Folkerkini planovi za koncert propali, jedino se odazvao njen kolega: ''Nije mi jasno što'' 18:40 Vip 0
DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA SLIKE? Sa 9 godina pevala je bratu na svadbi pod šatrom, a danas je velika zvezda 06:00 Vip 0
TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O TRUDNOĆI! Javnost bruji o njenoj vezi sa 11 godina starijim pilotom, a ona priznala:"Ne želim da ga uskratim..." 19:15 Vip 0
DELILI SU KORU HLEBA, A SADA SE I NE ČUJU! Nemanja Nikolić progovorio o odnosu sa Tanjom Savić 07:00 Vip 0
TANJU SAVIĆ DEČKO PRENEO PREKO PRAGA Kasno u noć doživela romantičan gest, svi se pitaju samo jedno! 16:02 Vip 0
HITNO OGLAŠAVANJE TANJE SAVIĆ! Izdala zvanično saopštenje, evo o čemu se radi: "Patriotizam je pobedio" 18:30 Vip 0
OTKAZAN KONCERT TANJE SAVIĆ U ARENI ZAKAZAN ZA 9. NOVEMBAR! Stiglo zvanično saopštenje, evo šta se desilo 21:22 Vip 1
TANJA SAVIĆ POZIRA NA JAHTI, GOLE NOGE U PRVOM PLANU! Ovaj luksuz ne može svako da priušti, a pogled oduzima dah 22:41 Vip 0
TANJA SAVIĆ O SUSRETU SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM! Pevačica priredila totalni haos, pevala na proslavi olimpijaca, a evo šta kaže o Jeleni 13:08 Vip 0
TANJA SAVIĆ DOŠLA NA SLAVLJE Pojavila se sa 11 godina mlađim dečkom: Bila sam u pidžami kada mi je stigao poziv da pevam 00:55 Vip 0
SAZNALO SE KO ĆE SVE PEVATI NA PROSLAVI NAŠIH OLIMPIJACA! Vrh estrade, spisak je nikad veći, a nju definitivno niste očekivali! 23:05 Vip 0
OTKRIVENO KOJA FOLK ZVEZDA PEVA NA GALA SLAVLJU! Sportisti su je direktno kontaktirali, napraviće atmosferu za pamćenje! 22:35 Vip 0
"TANJA SAVIĆ JE OPTEVALA NAJVEĆI HIT" Autorka pesme je tragično stradala, u sve je umešana Lepa Brena 12:15 Vip 0
TANJA SAVIĆ JAVNO PROZIVA SLAVICU ĆUKTERAŠ Bile su nerazdvojne, a onda usledio šok, pevačica se ne zaustavlja 20:20 Vip 0
DONOSI MI VODU, RAZMAZIO ME JE Tanja Savić progovorila o svadbi sa 11 godina mlađim dečkom 13:00 Vip 0
KOGA BRIGA ŠTA MISLE, NE PLAĆAJU MI RAČUNE! Tanja Savić žestoko o roditeljima svog 11 godina mlađeg dečka 09:28 Vip 0
SKINULA SE TANJA SAVIĆ SA 11 GODINA MLAĐIM DEČKOM Pilot je snimao iz svih uglova, pevačica u nikad viđenom izdanju 09:00 Vip 5
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26