Alo!/Mediji OTEO DRUGARICI TELEFON, PA JOJ TRAŽIO NOVAC DA NE OBJAVI SLIKE Otac pretukao osnovca u Podgorici jer mu je ucenjivao ćerku fotografijama 10:29 Hronika 0
Alo; "ŽENA JE POČASTVOVANA BATINAMA!" Govor imama zapalio društvene mreže, do detalja opisao "disciplinski postupak!" 14:05 Vesti 0
Alo!/Informer.rs POLICIJA ISTRAŽUJE SNIMAK UŽASNOG NASILJA NAD DEČAKOM Potraga u toku za mališanom i autorom uznemirujućeg videa! 18:28 Hronika 0
Alo!/Mediji STRAVIČNO NASILJE NAD DEČAKOM IZ NOVOG SADA Saterao dete u ćošak, pa ga uz psovke udarao nogama i rukama u glavu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) 17:52 Hronika 0
Alo!/Novosti SVAĐAO SE SA SUPRUGOM, A ONDA JE TUKAO I POVREDIO Uhapšen Kruševljanin zbog nasilja u porodici 17:20 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs STRAVA NA STUDENTSKOM TRGU Četvorica krvnički pretukli mladića - među batinašima i maloletnik! 11:43 Hronika 0
Alo/N.D. EVO KO JE BILA SLAĐA PETRUŠIĆ Prebila je Jelenu Golubović u rijalitiju, osuđena je za nasilje, a na vrhuncu karijere se povukla sa malih ekrana 08:20 Vip 0
Alo! NOVI DETALJI DRAME NA VRAČARU Nakon surove torture, otmičarima pobegao kod komšinice u stan 09:35 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs OTELI POZNANIKA, PA GA TUKLI I MUČILI U STANU NA VRAČARU Policija osumnjičene ekspresno uhapsila! 08:55 Hronika 0
Alo!/Mediji BRUTALNO NASILJE NA ZVEZDARI! Pijan došao kući, pa pred detetom šamarao suprugu i pretio da će ih ubiti! 13:46 Hronika 0
Srbijadanas/Alo/B.S. PRETUČENA USRED BELA DANA Milenu Kačavendu kriminalci zastrašivali i pratili, jedva izvukla živu glavu 12:00 Vip 0
Telegraf/Alo/N.D. PRETUČEN BIVŠI ZADRUGAR Gruja hitno prevezen u Urgentni centar, ovo su svi detalji 14:37 Vip 1
S. Dž. S. DEČACI BRUTALNO PRETUKLI VRŠNJAKA (12) U POŽAREVCU Jedan nasilnik skočio na druga, a drugi ga šutirao sve dok mu nije izuo patiku! 21:12 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs PRETUKLA SESTRU BLIZNAKINJU I OCA Mirjana zbog jezivog porodičnog nasilja završila ''iza rešetaka'' 11:26 Hronika 0
D.R. SKANDALOZNO Isplivali jezivi detalji brutalnih batina koje je Ana dobila od Zvezdana, umešana i njena ćerka! 11:00 Vip 0
Alo/M.Č. VASPITNE METODE Miljana se prisetila kako ju je Marija kaznila tokom boravka u Turskoj, pa spomenula kaiš i batine koje nikada nije zaboravila 01:20 Vip 0
Alo!/Telegraf.rs ZVERSKO BATINANJE U BAČKOJ PALANCI Policija u efikasnoj akciji uhapsila maloletnike osumnjičene da su pretukli mladića 15:28 Hronika 0
Alo/B.S. MILJANA OTKRILA ŠTA SE DESILO U TURSKOJ Marija prebila ćerku "Kaišem me je ubila od batina" 10:45 Vip 0
Alo/B.S. PROGOVORILA O JOŠ BRUTALNIJIM ZVEZDANOVIM POSTUPCIMA Milena Kačavenda otkriva "Gađala sam Zvezdana nožem, svuda je bilo krvi" (VIDEO) 16:35 Vip 0
Alo!/Mediji HOROR U ZAJEČARU Dvogodišnja devojčica primljena u bolnicu sva modra, sa vidljivim prelomima i povredama! 08:46 Hronika 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26