U PROVODU SA NOVIM DRAGIM Sofija Vergara nikad lepša u svetlucavoj kombinaciji, a tek kada vidite zgodnog doktora 14:55
LJUDI ŠOKIRANI NAKON IZLAGANJA TIKTOKERKE Devojka otkrila PRAVILA koja njen dečko mora da poštuje (VIDEO) 12:00 Razonoda 0
OTKRIVENO SVE O MISTERIOZNOM BIZNISMENU BIVŠE ZADRUGARKE Sve se saznalo nakon što je objavila da je trudna 22:45 Vip 0
ŽAO MI JE ŠTO SU ME SLIKALI ISPRED ZATVORA, I TO JE ZA LJUDE Ćerka Anabele Atijas prvi put o dečku koji je iza rešetaka 18:44 Vip 0
ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SE JAVNO LJUBI SA NOVIM DEČKOM Prvi zajednički snimak, pevačica uhvaćena u naletu strasti 09:15 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ DOHVATILA BIZNISMENA PREKO STOLA! Voditeljka ne može da se kontroliše, a tek kad pročitate opis slike! 21:12 Vip 0
BOJALA SAM SE... Tanja Savić javno o vezi sa 11 godina mlađim pilotom, spomenula i nedozvoljene supstance! 14:30 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA KAKO SE SLAŽE SA NOVOM SVEKRVOM Javno joj uputila poruku nakon porodičnog slavlja 18:40 Vip 0
NISAM TO PLANIRALA NA OVAJ NAČIN Vanja Nenadić prvi put nakon vesti o trudnoći: Nemam mentalnog kapaciteta da sve to 19:20 Vip 0
TARU SIMOV OSTAVIO DEČKO Nakon burnih svađa Danilo napustio rijaliti učesnicu, ona molila samo za jedno 18:50 Vip 1
JANJUŠEVA ENA NAŠLA NOVOG DEČKA? Evo kako se ponaša prema maloj Kruni, on je razlog njihovoh prekida kontakta 18:30 Vip 0
DUA LIPA ZNA DA UŽIVA U ŽIVOTU Otišla na putovanje iz snova sa zgodnim dečkom, pokušala da ga sakrije, ali joj nije pošlo za rukom! 17:06
ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PRVI PUT POKAZALA DEČKA! Pevačica ne može da sakrije sreću, uživa sa bogatašem 09:29 Vip 0
40 DANA SAM BEZ DEČKA I HVATA ME KRIZA Dara Bubamara otvoreno o ljubavnom životu, otkrila da li je zaljubljena 17:15 Vip 0
KONJ NAS I SMUVAO I RASTAVIO! Milica Todorović žestoko potkačila Petra Strugara, umešala se i Ceca Ražnatović 22:56 Vip 0
EVO KO JE MISTERIOZNI DEČKO ĐINE DŽINOVIĆ! Brutalan je frajer, krije ga od javnosti, a nakon ovih fotki shvatićete i zašto 22:09 Vip 0
OVO JE ĆERKA NIKOLINE PIŠEK! Hana je završila medicinu i ista je majka, sada je jasno zašto je voditeljka je eksponira! 19:40 Vip 0
NEOČEKIVANI OBRT Preletela 8.000 kilometara zbog dečka za kog je mislila da je LJUBAV NJENOG ŽIVOTA, a na kraju se ispostavilo OVO (VIDEO) 11:40 Razonoda 0
JOVANA JEREMIĆ SE UVIJALA OKO DEČKA, PA IM POPUSTILE KOČNICE Prepustili se strastima pred svima, cela sala gledala njih 09:15 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 10. DECEMBAR Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom 19:24