OGROMAN NOVAC JE UBAČEN SA STRANE! Vučić: Milijarde upumpane da bi se inicirao sukob! PROGOVORIO O IZBORIMA 21:27 Vesti 15
LISTA "NE DAMO SRBIJU - ALEKSANDAR VUČIĆ" U ZAJEČARU ODNELA UBEDLJIVU POBEDU Oglasio se GIK, objavljene brojke 22:46 Vesti 11
INFORMACIJA IZ RIK-a, REZULTATI SU OBJAVLJENI Evo zapisnika sa izbora u Kosjeriću, i blokaderi su priznali poraz 10:01 Vesti 0
OTAC OSMORO DECE BRANIO BIRAČKU KUTIJU OD BLOKADERA Pravi haos je nastao onog trenutka kada su se glasačka mesta u Kosjeriću ZATVORILA 09:41 Vesti 14
ISPOVEST OCA OSMORO DECE IZ KOSJERIĆA: Branio sam biračku kutiju od 200 blokadera, pucali su, a i danas me terorišu (FOTO/VIDEO) 10:19 Vesti 31
Mrdić: Pet puta sam menjao tekst izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku da bih ga prilagodio predlogu Crte 17:09 Vesti 0
ISTINA KOJU PREĆUTKUJEMO Nije sve bilo bolje nekad – žene su rađale po štalama i njivama i nisu sve preživele 09:11
HOROR ZA BLOKADERE I OPOZICIJU! Profesor Antić: Vučić ima veliku moć i popularnost, opet bi pobedio na izborima! 10:38 Vesti 50
ZBOG "NESREĆNOG IZRAZA LICA" BI DA PONIŠTAVAJU IZBORE Piper oštro o sumanutom zahtevu blokadera 14:08 Vesti 27
SRBIJA BIRA NA JESEN Birači ponovo izlaze na birališta, sve oči su uprte u ova 2 biračka mesta 09:06 Vesti 22
SRAMNO! Posle gubitka izbora u Zaječaru i Kosjeriću, blokaderi krenuli i na Dijanu Hrku, majku Stefana Hrke! 22:44 Vesti 35
NAJMUČNIJIH 16 SEKUNDI ZA BLOKADERE I OPOZICIJU: Džabe ste se nadali, Vučić je jači od vas a to su pokazali i izbori u Kosjeriću i Zaječaru! (VIDEO) 18:47 Vesti 38
VELIKA POBEDA! Vučević: Građani rekli, ne damo Srbiju nikome ko želi da je baci na kolena! (VIDEO) 07:10 Vesti 18
OBOJENA REVOLUCIJA IM JE PROPALA Predsednik Vučić objavio pobedu u Zaječaru i Kosjeriću (FOTO/VIDEO) 21:44 Vesti 57
JASNO SE VIDI ODAKLE DOLAZE Blokaderska vozila sa tablicama iz Beograda, Valjeva, Čačka... (VIDEO) 21:15 Vesti 32
“NISMO VALJDA TOLIKA STOKA!” Vođa blokadera u Zaječaru se obratio grupi - oni potpuno pogubljeni (VIDEO) 21:05 Vesti 33
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46