OVO JE DOKAZ DA JE VENČANJE LAŽNO Društvene mreže gore zbog onoga što je matičarka izgovorila na venčanu Matore i Anite! 08:29 Vip 0
OTKRIVENO KO SU KUMOVI MATOROJ I ANITI! Venčanje samo što nije počelo, zvanice pristižu, uzbuđenje dostiglo vrhunac! 12:29 Vip 0
POSLEDNJE PRIPREME PRED CEREMONIJU! Matora i Anita nikad srećnije, spremne da izgovore sudbonosno da! 11:32 Vip 0
SVE JE SPREMNO Anita i Matora prave svadbu u Crnoj Gori, na destinaciji bi im svi pozavideli! 00:00 Vip 0
IZNENAĐENJE PRED VENČANJE Matora zakupila ceo bioskop za devojku Anitu, evo kako su uživale! (FOTO) 11:40 Vip 0
Milica Veličković ZAVIRITE U BAJKOVITU VERIDBU MATORE I ANITE! Stanojlovićeva zaplakala od sreće, spremne da provedu ostatak života zajedno, a evo kako je sve izgledalo! (FOTO) 08:30 Vip 0
Amina Jusović JOŠ NE VERUJEM DA ĆU DA SE ŽENIM Matora i Anita prave svadbu u Amsterdamu, Jovana otkrila detalje venčanja! 10:20 Vip 1
Amina Jusović MATORA I ANITA SPREMAJU SVADBU Stanojlovićeva pokazala venčanicu, evo kako teku pripreme (FOTO) 09:45 Vip 0
Amina Jusović NIKO ME NIJE TAKO IZNENADIO Matora ne krije oduševljenje zbog Anitine tetovaže koju je posvetila baš njoj 08:30 Vip 0
Milica Veličković ZA DESET SATI SAM KOD SVOJE TAŠTE! Matora otkrila planove za zajedničku budućnost, pa hvalila Anitinu mamu na sva usta, emocije pršte na sve strane! 09:30 Vip 0
Amina Jusović MATORA I SANJA ZAJEDNO Pojavile se na istom mestu, pa umalo nastao haos kad je Jovana videla sa kim joj se bivša muva! 13:33 Vip 0
Milica Veličković REKORDERI RIJALITIJA! Lepi Mića sve pare prosleđivao ženi, Matora zaradila više od 500.000 evra! 14:50 Vip 0
Milica Veličković MATORA DOBILA MILJANU NA SUDU! Razbila joj nos mikrofonom, a evo koju cifru će morati da joj isplati! 13:05 Vip 0
Amina Jusović NIJE MI DOBRO! Matora se ljubila sa Anitom, pa joj pozlilo, evo šta joj se desilo! 22:15 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30