Alo/A.J. TU SAM NAVUKLA NEKI STRAH Sandra Rešić ispričala zadrugarima situaciju koju će zauvek pamtiti 13:08 Vip 0
Alo/A.J. ZAŠTO SI TOLIKO ODVRATNA? Sandra Rešić potkačila Anđela, on priznao da li je nešto bilo između njih 09:10 Vip 0
Alo/N.S. IRMA JAVNO PRIZNALA SVE Pale maske na samom kraju, Zola je proganja, Nevena ostala u šoku 14:10 Vip 0
Alo/N.S. ANĐELO ŽELI VEZU SA SANDROM REŠIČ Dejan Dragojević naveo ga je da prizna sve, zadrugari ostali u šoku 08:53 Vip 0
Alo/A.J. NE MOŽE DA KONTROLIŠE SVE Anđelo otkrio da ne može bez Sandrinog zagrljaja, pa javno priznao da li će biti zajedno nakon rijalitija 17:00 Vip 0
Alo/A.J. KAJE SE ZBOG FLERTA SA DALILOM Anđelo priznao da mu je Dragojevićka napravila haos, pa progovorio o emocijama prema Sandri 15:55 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. MAJKA MI SE PROSTITUISALA Konačno otkriveno zašto Marko Osmakčić toliko mrzi žene, isplivali skandalozni detalji, obelodanjeno sve 07:26 Vip 2
Alo/A.M. ON JE NAJVEĆI MONSTRUM KOG SAM IKADA UPOZNALA Rešićka nikad iskrenije o vezi sa Osmakčićem, pa otkrila da li ju je blam zbog svega 19:25 Vip 0
Alo/A.J. ONA JE LAŽOV, A ON OZBILJAN PREVARANT Dejan zaključio da su Anđelo i Sandra u vezi, umešao se Car, pa optužio Rankovića za ovo 17:40 Vip 0
Alo/A.J. KONAČNO PRIZNALI SIMPATIJE Sandra Rešić i Anđelo Ranković prvi put otkrili zbog čega još uvek nisu u vezu, zadrugari ih podržali 17:20 Vip 0
Alo/Đ.M. JA SAM IM PARAVAN Zadrugarka raskrinkala cimere, gutaju se pogledima, nova ljubav na pomolu u Zadruzi 5 14:00 Vip 0
Alo/Đ.M. SADA JE SVE JASNO Sandra Rešić priznala u čijoj muškoj majici spava, ne skida osmeh sa lica, a reakcija zadrugara je iznenađujuća 10:25 Vip 0
Star/Alo/A.J. DUGUJE MU 800 EVRA Progovorio vlasnik kluba iz Nemačke o Sandri Rešić, rekla da će vratiti dug, a nakon toga uradila ovo 16:30 Vip 0
Alo/N.S. JOŠ MI SAMO TREĆE OKO FALI Marko Đedović otvorio dušu Sandri Rešić, pa opleli po ovoj pevačici 12:23 Vip 0
Alo/N.S. MONSTRUOZNA PREVARA VEKA! Viktorija presekla, rodiće dete, zadrugari zgroženi i besni na porodicu Osmakčić 07:22 Vip 0
Alo/N.S. UHVAĆENI U LAŽI Sandra Rešić i Anđelo Ranković pokušali su da odbrane činjenicu da su "samo prijatelji", niko im nije poverovao 19:24 Vip 0
Alo/A.J. IZGLEDA DA NE ZNA DA NIJE NORMALAN Sandra, Anđelo i Đedović se prisetili školskih dana, vratili se u detinjstvo 12:40 Vip 0
Alo/A.J. ŽELI BEBU SA NJIM Sandra otvoreno pitala Anđela da joj napravi dete i oženi je, Ranković u šoku 16:05 Vip 1
Alo/A.J. NIJE MU LAKO Anđelo priznao kakve emocije ima prema Dalili, a onda progovorio o ovom odnosu 15:11 Vip 0
Alo/Đ.M. GLADUJE 18 SATI DNEVNO Sandra Rešić je imala 92 kilograma, skinula 44, a sada otkriva bitan trik u ishrani i kako pobediti potrebu za slatkišima 14:32 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
HOROSKOP ZA PONEDELJAK OTKRIVA DRAMU: Problemi tresu Bika i Škorpiju, Rak u DIREKTNOM OKRŠAJU, a ovaj znak traži spas u tišini! 21:13 Razonoda 0