OTKRIVEN RAZLOG MILJANINOG BOJKOTA! Posle niza provokacija odlučila da se povuče iz programa! 18:00 Vip 0
"TIME SAM HTELA DA MU PORUČIM DA MISLIM NA NJEGA" Anita Stanojlović ne može da zaboravi učesnika Elite, a onda raskrinkala Maju Marinković 00:45 Vip 0
"ČUO SAM DA SI U DUGOVIMA I DA SI PROPALA" Anđelo Ranković urnisao Zoricu Marković, ona mu nije ostala dužna: "Čula sam da si..." 21:45 Vip 0
"POSLEDNJI PUT SE OGLAŠAVAM" Anita van sebe zbog bivših momaka, na ivici pucanja, hitno se oglasila i poručila im ovo! 20:59 Vip 0
"MNOGO SAM JE VOLELA..." Matora otvorila dušu o Aniti, a onda raskrinkala sve o njenom vezi sa Anđelom Rankovićem 23:20 Vip 0
CELA KUĆA BRUJI DA JE LUKA VUJOVIĆ BACIO OKO NA OVU ZADRUGARKU Sumnjaju da zbog nje propada veridba sa Aneli! 17:15 Vip 0
"TVRDILA JE DA JE ANĐELO GEJ" Slađa Poršelina raskrinkala Anitu Stanojlović: "Đukiću je bila samo na poziv" 00:40 Vip 0
ŠOK! Nakon što je lila suze zbog Anđela Rankovića, Anitu Stanojlović ostavio dečko (FOTO) 10:00 Vip 0
NJEGOV ULAZAK JE SVE IZNENADIO Najveći rijaliti zavodnik ponovo u Eliti, u Šimanovcima nastao haos 23:20 Vip 0
ODZVANJAJU JECAJI ANITE STANOJLOVIĆ PRED KAMERAMA! Grcala u suzama, potpuno se slomila, evo šta je razlog (FOTO) 17:20 Vip 0
"SVE VREME JE IMAO..." Anita Stanojlović raskrinkala porodične tajne Rankovića, u sve umešala i Teodoru Džehverović 22:40 Vip 0
''KAO DA MU JE ANĐELO OTAC'' Anita objavila selfi sa sinom, usledila lavina komentara zbog sličnosti sa Rankovićem (FOTO) 17:45 Vip 1
LIČI NA ANITU STANOJLOVIĆ? Evo kako izgleda nova devojka Anđela Rankovića koju više ne krije 22:25 Vip 0
ANĐELO JAVNO POKAZAO NOVU DEVOJKU! Ljube se, ne mogu da se obuzdaju, Anita pala u zaborav (FOTO) 23:30 Vip 0
"PROVODIMO SE DOBRO" Anita ne želi više da ćuti o vezi sa Filipom Đukićem, konačno rešila sve da prizna! 23:20 Vip 0
"ISKORISTIO JU JE I OSVOJIO TREĆE MESTO" Goca Džehverović osula drvlje i kamenje po Anđelu Rankoviću: "Znaš kad bi on primio nju u četvrto beogradsko koleno?!" 23:05 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46