U ELITU UŠAO BIVŠI DEČKO TEODORE DŽEHVEROVIĆ Muk u studiju, njega niko nije očekivao, sprema se neviđeni haos! 22:36 Vip 0
ŠOK, NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO! Otkrivamo ko večeras vanredno ulazi u Elitu, žene će napraviti haos kada ga budu ugledale! 21:47 Vip 1
DŽEHVIN BIVŠI POKAZAO NOVU DEVOJKU Pevačicina najveća ljubav uživa sa drugom, sve objavio javno (FOTO) 11:55 Vip 0
RAT NE PRESTAJE! Anđelo brutalno odgovorio Teodori, ovo niko nije očekivao, ovaka besnog ga još niste videli! (FOTO) 13:57 Vip 0
TEODORA BEZ MILOSTI ISPOZIVALA BIVŠEG DEČKA Osula javno paljbu po Anđelo Rankoviću i ponizila ga kao nikad do sada 23:15 Vip 0
SAOPŠTEN NOVI UČESNIK ZADRUGE 7 Bio je sa naše dve pevačice, raskid sa jednom ga potpuno slomio 16:09 Vip 1
ANĐELO RANKOVIĆ POSLE DUŽE MEDIJSKE PAUZE EKSKLUZIVNO ZA ALO! Otvorio dušu, pa progovorio o svemu o čemu je ćutao: "Teodora i ja smo se umorili od svega, imao sam probleme zbog Sandre Rešić" 08:16 Vip 0
KRAJNJE VREME JE DA SE VRATIM U NORMALU Oglasio se Anđelo Ranković posle duže medijske pauze, po otkrio ono što sve zanima! 08:16 Vip 0
Alo/N.S. POMIRILI SE? Oglasila se Sanja Stanković, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Anđelom 13:50 Vip 0
Alo/A.J. BILO JE STRASTI I EMOCIJA Sandra shvatila sve nakon Dalilinog i Anđelovog gostovanja, priznala da se oseća kao budala zbog Rankovića 09:30 Vip 1
Alo/N.S. NE BIH MENJALA MOJU ENERGIJU, ZA OVO ŠTO SE ON NAZIVA MUŠKARCEM Anđelo otkrio da li smatra da je Dalila iskrena 'u igri' sa njim 18:51 Vip 0
Pink/Alo/N.S. PROGOVORIO O SANDRI REŠIĆ Anđelo Ranković bez dlake na jeziku odgovarao na najintrigantnija pitanja 19:17 Vip 1
Alo/A.J. BILO MI JE JAKO TEŠKO Anđelo Ranković progovorio o odnosu sa Sandrom Rešić i Dalilom Dragojević 08:40 Vip 3
Alo/N.S. ŠTO DALJE OD MENE, TO BOLJE Lepi Mića progovorio o odnosu Sandre i Anđela Rankovića 21:25 Vip 0
Alo/Đ.M. ANĐELO RANKRINKAN U PROGRAMU UŽIVO Javno obelodanjeno šta je donosio kod Matore u stan misleći da niko neće primetiti, svi zanemeli 11:00 Vip 0
Alo/Đ.M. IMALA SAM PROBLEME ZBOG NJEGA Dalila se uključila uživo u emisiju i napravila haos Anđelu, sve javno obelodanila, on zanemeo od šoka 09:40 Vip 2
Svet/Alo/N.D. OTVORILA DUŠU Viki Mitrović o pomirenju sa Markom Osmakčićem, cimerima, i bliskosti sa Takijem 11:45 Vip 0
Alo/N.S. ANĐELO NAGOVESTIO ULAZAK U ZADRUGU 6? On je poručio samo jedno: Ugovor potpisan! 07:46 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
VIKALI DA JE ĆACI I TERALI GA U LEDENI IBAR! Majka dečaka koji je preživeo stravično nasilje se ponovo oglasila za Alo!: Danas je teško disao... 14:00 Vesti 0
METEOROLOŠKA BOMBA EKSPLODIRALA U EVROPI Jaka oluja juriša ka ovim zemljama, STIŽE POTOP 13:55 Vesti 0
NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. DECEMBRA Evo kakva sudbina čeka svaki znak, mnogima će se život preokrenuti! 13:43