MISTERIJA PETOG MESTA U RIJALITIJU Učesnicima se život promenio iz korena, a sve je počelo od nje 13:28 Vip 0
POZNAT POČETAK ELITE 8? Od sledeće sezone velike promene u rijalitiju, kontroverzni učesnici ovo iščekuju! 07:00 Vip 0
DVA BIVŠA ZATVORENIKA, STARLETE, A TU NIJE KRAJ! Ovo je spisak učesnika Elite 8, kada nju ugledaju na vratima, neće im biti dobro! 09:08 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKI JE HONORAR LEPOM MIĆI U RIJALITIJU Ljudi u šoku, očekivali su mnogo veću cifru 08:40 Vip 0
MARKO ĐEDOVIĆ OD RIJALITIJA ZARADIO 250.000 EVRA Otkriveno na šta je potrošio novac, ovo su detalji 07:40 Vip 0
NAJAVLJEN SPECIJALNI ULAZAK U ELITU 8 Bivša zadrugarka se vraća u Belu kuću: U septembru će da izlude 16:25 Vip 0
UČESNICI RIJALITIJA SU ZA LUDNICU, PRIGLUPA MASA GLEDA TO! Skandalozna izjava Nenada Jezdića, izgovorio javno brutalne stvari 18:47 Vip 3
MAJA MARINKOVIĆ I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada do sada nije uradio na svetu, pričaće se godinama o tome! 15:28 Vip 0
"SAŠA MIRKOVIĆ JE MOJ SPASITELJ" Voditeljka novog rijalitija otkrila nepoznate detalje, ovako je dobila ponudu za angažman! 09:46 Vip 0
ČUVAJU ME KAO KEC U RUKAVU Poznata pevačica progovorila o ulasku na Farmu, očekuje se spektakl 09:40 Vip 0
LEPI MIĆA OTKRIO KOLIKO JE ZARADIO OD RIJALITIJA! Godinama se takmiči, a evo koliki mu je zapravo honorar 07:34 Vip 0
SAZNALO SE KOLIKI JE HONORAR MAJE MARINKOVIĆ Od sume će vam se zavrteti u glavi, mesečno dobija ogromnu svotu novca! 13:00 Vip 0
OVAKO ĆE IZGLEDATI FARMA 8! Učesnici će boraviti u kućama od kamena i drveta, kompleks kakav nije viđen na ovim prostorima 08:20 Vip 0
UMRO BIVŠI RIJALITI UČESNIK Oženio je Tajlađanku, a onda se razboleo, otkriveni svi detalji 16:59 Vip 0
EVO KAKO ĆE IZGLEDATI FARMA 8! Kompleks kakav svet nije video, sve od kamena i drveta, objavljene prve fotke! 17:45 Vip 0
POTRESNE SCENE U ZADRUZI SVE SU SLOMILE Zbog ovoga je Zoki Šumadinac stalno plakao i jecao u rijalitiju 15:04 Vip 0
TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA U rijaliti je ušla sa 17 godina i bila povezivana sa Zvezdanom Slavnićem 17:30 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKO JE MIKI ĐURIČIĆ ZARADIO OD RIJALITIJA Za 18 godina zgrnuo ogromnu sumu novca, samo za jednu reklamu dobio 30.000 evra 13:40 Vip 0
ODU U ŠVAJCARSKU DA RADE KAO PROMOTERKE, A ZAVRŠE KAO PROSTITUTKE! Bivša rijaliti učesnica otkrila šok informacije 20:23 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
GODINU DANA MRŽNJE BLOKADERA, NISU POŠTEĐENA NI DECA Dečaka (13) zlostavljali, gađali petardama i terali da viče da je "ćaci" 11:15 Vesti 2
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ČARAPE NIKADA NE OSTAVLJAJTE BLIZU KREVETA Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite 11:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42