UČESNICI RIJALITIJA SU ZA LUDNICU, PRIGLUPA MASA GLEDA TO! Skandalozna izjava Nenada Jezdića: "Uskoro ćemo gledati javne abortuse" 17:15 Vip 3
NJEMU SU PONUDILI HONORAR OD 100.000 EVRA! Pevač otkrio sve o ulasku u rijaliti, on mu je jedina prepreka! 12:55 Vip 0
STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA Kloi Kardašijan ponovo u zagrljaju bivšeg muža koji je varao, od ove reči joj se bukvalno slošilo 14:03
BILA JE VELIKA ZVEZDA, A ONDA OSTALA BEZ KROVA NAD GLAVOM Tužna životna priča pevačice, doživela sunovrat i velike izdaje! 13:40 Vip 0
REKA SUZA NA ''FARMI 8'' Kristijan Golubović se hvata za glavu zbog učesnice rijalitija: ''Svi me pipaju, ispadam peračica sudova'' 09:30 Vip 0
BIZARNIJE NE MOŽE BITI! Novi šok u Eliti - Milovan izneo informacije o detetu Aleksandre Nikolić: ''Nešto najbolesnije što je izjavila'' 15:03 Vip 0
MARIJA KULIĆ NAJAVILA NOVI RIJALITI! Miljana i ona se dogovorile, okreću leđa Pinku, evo gde će se prikazivati 15:59 Vip 0
''MOJE DETE IMA MATORU KOJA ĆE...'' Šok izjava Stefani Grujić roditeljima Munjeza neće prijati 06:00 Vip 0
PRENELI MU POSEBNE INSTRUKCIJE ZA BORAVAK U ELITI! Munjezovi roditelji na ivici kršenja pravila, produkcija strepela da ne izgovore zabranjeno 17:50 Vip 0
MUŽ NAŠE VODITELJKE NAPRAVIO HAOS NA MREŽAMA! Plivao za Časni krst i uputio javnu prozivku: "Nešto ne videh ove fitnes instruktore" 09:55 Vip 0
BRUKA I SRAMOTA, FARMERI NAJAVILI POBUNU! Ovo se nije dogodilo za osam sezona Farme: ''Praznog smo stomaka'' 15:20 Vip 0
''DAĆEŠ MI KAD BUDEM HTELA'' Kristijan Golubović petlja sa učesnicom rijalitija, Kristini Spalević nije milo što gleda ove scene 17:35 Vip 0
GLEDAOCI SE KRSTE ZBOG UVREDA! Armija obezbeđenja uletela u ''Elitu 8'', pale teške reči: ''Idi kod brata poremećenog...'' 17:25 Vip 0
BILA SA 13 MUŠKARACA I IMALA ODNOSE PRED SVIMA! Ovo je spisak momaka kontroverzne rijaliti učesnice! 07:20 Vip 0
HAOS U ELITI, REAGOVALO OBEZBEĐENJE! Pred zoru pale teške reči: "Blamiraš nam decu, bruko i sramoto" 06:00 Vip 0
''PITAM SE DA LI SAM DOBRA MAJKA'' Luna Đogani spremila kolače za ćerke, pitanje o Lidiji Ocokoljić je iznenadilo 20:25 Vip 0
NIJE SMELA OVO DA OTKRIJE! Evo čija majka ulazi u Elitu za par dana, pojedicima će pasti vilice: ''Reću ću joj da nije za nju'' 09:20 Vip 0
UDARA GLAVOM O ZID, KRV LIJE NA SVE STRANE! Ovo je najmonstruoznija scena u rijalitiju ikada, od ovih kadrova podilazi jeza! 07:00 Vip 0
JOŠ JEDAN RASKID U ELITI! Puče tikva još jednog para - suze odjekuju Belom kućom: ''Ponižava me za sve pare'' 13:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46