IZAŠLA SAM SA TROJE DECE IZ STANA! Voditeljka progovorila o teškom životnom periodu, ovo je prethodilo njenom razvodu! 06:00 Vip 0
OVAKO IZGLEDA IMANJE ZBOG KOG JE VODITELJKA PLAKALA Htela da proda očevinu u emisiji, pa prekinula snimanje 13:01 Vip 0
MARIJA VELJKOVIĆ ZAPLAKALA U EMISIJI Voditeljka želela da proda dom u kom je odrasla, pa prekinula snimanje u suzama 10:56 Vip 0
VODITELJKA U EMISIJI GRCALA U SUZAMA Ovako izgleda kuća u kojoj je odrasla, "ja neću biti ta koja će se odreći..." 08:46 Razonoda 0
VODITELJKA RTS-a MOMENTALNO REAGOVALA! Takmičar joj pomenuo osam godina starijeg dečka, hit scena u Slagalici 20:12 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE PLAČE OD SREĆE Marija Veljković saznala pol bebe, ne može da suzdrži emocije 18:45 Vip 1
IZAŠLA SAM SA TROJE DECE IZ STANA, A ON JE OSTAO! Voditeljka nikad iskrenije o bolnom razvodu, a evo i šta je bilo presudno! 14:10 Vip 1
VODITELJKA U VRELOM IZDANJU Haljinica skliznula sa ramena, a dekolte u krupnom kadru (FOTO) 06:00 Vip 0
Amina Jusović CIMERKA JOJ BILA OVA POZNATA GLUMICA Marija Veljković pre voditeljskog posla i "Slagalice" bavila se ovim poslom, okušala je sreću na potpuno drugačijem fakultetu! 06:30 Vip 0
Alo/A.J. "AKO SE TO NE ZABRANI, OVAKVE VESTI ĆE BITI SVAKODNEVNICA" Marija Veljković hitno se oglasila povodom masakra, poručila da se ovome mora stati na put! 19:03 Vip 0
Alo/E.B. MARIJA VELJKOVIĆ MOLI ZA POMOĆ ZA RANJENU DEVOJČICU U MASAKRU Poslala i bitnu poruku za roditelje, ne može da dođe sebi! (FOTO) 16:16 Vip 0
Republika/Alo/A.J. OVE REČI ODZVANJAJU Marija Veljković preživljava nasilje, oglasila se i otkrila šta sve trpi: Ovome se mora stati na kraj! 15:00 Vip 0
Svet/Alo/N.D. MARIJA RADI ZA DŽABE KOD RASTKA Janković otkrio detalje ljubavi sa voditeljkom, jedna stvar je bila presudna kako bi ostali zajedno 08:55 Vip 0
Informer/Alo/B.S. VODITELJKA OTKRIVA DETALJE O UDAJI SA POZNATIM GLUMCEM Marija Veljković progovorila o njihovom odnosu, a na ovaj način je razgovarala sa decom o budućem partneru 09:40 Vip 0
Informer/Alo/N.D. O NJENOM RAZVODU JE BRUJALA JAVNOST Marija Veljković progovorila o vezi sa poznatim glumcem, pa otkrila kako su njena deca prihvatila očuha! 10:00 Vip 0
Alo/E.B. JEZIV SNIMAK MARIJE VELJKOVIĆ KRUŽI MREŽAMA Javnost u šoku, ne može da veruje šta vidi, a evo šta je ona poručila svima! (FOTO) 16:14 Vip 0
Alo/E.B. PROVOKATIVNO IZDANJE MARIJE VELJKOVIĆ OSTAVLJA BEZ DAHA Voditeljku RTS-a do sada nismo videli ovakvu, vrela fotka napravila pometnju! (FOTO) 11:47 Vip 0
Alo/A.J. ZAVIRITE U DOM MARIJE VELJKOVIĆ Voditeljka se nakon razvoda vratila u devojački stan sa decom, a sada je otkrila kako provodi vreme 17:30 Vip 0
Informer/Alo/E.B. "IMAO SAM 300 ŽENA, UDATE VODITELJKE, GLUMICE, PEVAČICE!" Šokantna priznanja Uroša Ćertića tresu našu javnu scenu, poznate ličnosti na nogama, sve je otkrio! 10:33 Vip 0
Alo/E.B. "NISAM NI POMISLILA DA PREKINEM TRUDNOĆU" Svi na nogama u domu voditeljke Marije Veljković, čestitke se samo nižu! (FOTO) 22:50 Vip 1
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
SRAMNI NASLOVI U HRVATSKIM MEDIJIMA ZBOG "TVRĐAVE" Tvrde: Srbi manipulišu događajima u Kninu! Ovo je skandalozno objašnjenje scene koja ih najviše boli 11:35 Vesti 0
U NEVERICI I UKRAJINCI I RUSI Mladi vojnik ostao sam, a onda je rešio da ide do kraja! "Deolovao je kao običan momak" 11:10 Vesti 0