ŠER ISKRENO O LJUBAVI S 40 GODINA MLAĐIM MUŠKARCEM Otkrila zašto njihova veza traje uprkos svima koji sumnjaju! 13:28
STOJA ZBOG MUŽA RAZLUPALA AUTO Priznala da je rizikovala život: "Nije mi žao, morala sam da mu smestim!" 14:30 Vip 0
JANA SE ŽESTOKO OTVORILA ZA ČERKIN ROĐENDAN Iskeširala milionsku cifru, uložila u njen biznis! 22:40 Vip 0
"TRAŽILI SU MI INTIMNE ODNOSE ILI DA SE VEŽEM UGOVOROM I OTPLAĆUJEM" Pevačica javno otkrila sve detalje, oni nude nepristojne ponude! 12:50 Vip 0
"KAKO OBJASNITI TROGODIŠNJEM DETETU DA JE OSTALO BEZ OCA?" Suprug joj stradao u udesu, ostala sama sa decom! 18:40 Vip 0
PEVAČICA DOTAKLA DNO Britni Spirs opet na ivici nervnog sloma, porodica se plaši za njen život! 21:04
NAŠA PEVAČICA PALA SA BINE Haljina cela krvava, hitna pomoć odmah intervenisala: "Doktori su mislili da su mi kolena slomljena!" (VIDEO) 12:20 Vip 0
SANDRA AFRIKA SE POHVALILA BESNOM MAŠINOM Pevačici trešti muzika iz auta od 160.000 evra! (VIDEO) 16:30 Vip 0
PEVAČICA SA TERASE BACA SMEĆE NA ULICU! Javnost šokirana njenim postupkom: "Kakvo nevaspitanje" (VIDEO) 23:20 Vip 0
EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA O UDAJI Nakon razvoda od Mustafe, ponovo spremna da stane na ludi kamen! 18:20 Vip 0
GOGA SEKULIĆ TUŽILA PLEJBOJ Obnažena fotografija osvanula na naslovnici: "Šta da radim, ubiće me tata!" 16:55 Vip 0
KAKVA MAMA, TAKAV SIN Naslednik pevačice je bukvalno njen dvojnik, a sve zahvaljujući ovom detalju 14:00
PRVOM DETETU DALA BROJ UMESTO IMENA Sada je rodila drugo i dala mu još bizarnije ime, pevačicu razapeli na mrežama! 09:12
PEVAČICA NE MOŽE DA STANE NA NOGE Maja Marijana se oglasila nakon operacije, evo u kakvom je stanju! 12:40 Vip 0
"OČEKUJTE STRIPTIZ" Goca Tržan najavila koncert i iskritikovala kolege koji moraju da vise sa plafona! 10:10 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46