VRELO IZDANJE ANABELE ATIJAS! Pevačica na pragu 6. decenije, bujni dekolte u prvom planu, mreže gore (FOTO) 10:25 Vip 0
"NEMAM ŠTA DA OBUČEM, NE ZNAM NI DA SE ŠMINKAM" Goca Lazarević psuje dok se sprema za nastup: "Čarape mi pocepane..." 10:55 Vip 0
"STOLICOM SU ME UDARALI, FLAŠICU SU MI NABIJALI U VRAT" Potresna ispovest Zorane Mićanović, preživela pravi pakao! 08:00 Vip 0
''OTAC I JA SMO SE VOZILI BLINDIRANIM KOLIMA TOKOM SABLJE'' Jelena Karleuša uputila žestoke kritike tvorcima popularne serije 20:59 Vip 0
''ĆERKA NIKOLIJA KOJOJ NEDOSTAJEŠ'' Pevačica objavila srceparajuća pisma koje je slala ocu tokom detinjstva 20:15 Vip 0
OVO JE DVORIŠTE NAŠE FOLKERKE KOJA VIŠE NE PEVA! Dosadila joj estrada, mir našla van Beograda: ''Svega mi je preko glave'' 19:35 Vip 0
POTRESNA PRIČA DEČAKA OD 7 GODINA RASPLAKALA CELU SRBIJU Marija Šerifović se odmah oglasila da pomogne 15:15 Vip 0
"JE L' OVO PREVIŠE?" Osvanula golišava fotka Milice Pavlović, pevačica šokirala javnost (FOTO 18+) 22:55 Vip 0
,,TO JE BIO VEOMA MRAČAN PERIOD" Pevačica zbog kobne bolesti prošla kroz živi pakao, a ovaj simptom je definitivno bio najgori 10:27
"UGOJILA SAM SE 30 KILOGRAMA" Pevačica (32) prvi put progovorila o porođaju, potpuno ogolila dušu! 14:02 Vip 0
"VIDELA SAM MU TUGU U OČIMA" Pevačica u uživo emisiji otkrila koja je poslednja pesma koju je Palma naručio 07:35 Vip 0
KARLEUŠA OBJAVILA POTRESAN SNIMAK! Jelena hitno apelovala na javnost, pevačica poslala pomoć, ali nije bilo spasa! (FOTO) 07:15 Vip 0
NAŠA PEVAČICA SA 19 GODINA OSTALA TRUDNA! Zaludela region, a onda je napustila Srbiju i nestala sa javne scene 06:30 Vip 0
"HOĆEŠ DA ME PUSTIŠ DA SE ISPLAČEM?" Pevačica prekinula emisiju, grca u suzama: "Istina je da sam bila u domu za nezbrinutu decu..." 08:56 Vip 0
"NISAM ZARAĐIVALA OD PEVANJA, MUŽ MI JE DIREKTOR FIRME..." Pevačica iskreno progovorila o svemu: "Svaka može naći imućnog..." 08:15 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
ONA JE BILA PALMINA OMILJENA PEVAČICA, A NIJE CECA! Tada je javno priznao sve: Neka mi ne zamere ostale! 21:50 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30