SIN (3) SE UDAVIO PRED MAJČINIM OČIMA, ONA NIJE NI PRIMETILA! Razlog razbesneo ljude, svi je zbog JEDNOG osuđuju! 12:01 Vesti 0
UHODIO DEVOJKU (22), UVUKAO JE U KOLA I DAVIO LANCEM! Slučajni prolaznici je spasili iz kandži manijaka (27)! 11:19 Vesti 0
BILA SA DVOJICOM PRIJATELJA KADA SE UDAVILA U BAZENU Detalji tragedije i utapanja u privatnom beogradskom hotelu 11:33 Hronika 0
JEZIVA SCENA U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA Mladića povukli ogromni talasi, bezuspešno pokušavao da ispliva (VIDEO) 11:50 Vesti 0
Dete (6) se udavilo naočigled kupača: Otac izašao iz vode nakratko, kad se vratio ga zatekao HOROR! 13:55 Vesti 0
VLADU (11) ODNELI TALASI IZ PLIĆAKA, NIJE MU BILO SPASA Mama otišla na minut, kad je došla nije ga bilo 14:18 Vesti 0
''TRULI U PAKLU, ZLA KUKAVICE''! Monstrum oteo, pa kablom zadavio ćerkicu(2) bivše devojke! 11:59 Vesti 0
TELO DEVOJKE (28) PRONAĐENO KOD BAČKE PALANKE Našli su je ronioci, nestala je u podne 16:53 Hronika 0
"ZGRABIO IH JE GRČEVITO" Prijatelji iz Ćuprije mirno pecali na Moravi, a onda je na 10 metara od njih usledio HOROR: Bilo je JEZIVO! 12:24 Vesti 0
DRAMA SRPSKIH TURISTA U GRČKOJ Dete se davilo pred njihovim očima, da nije bilo jedne žene ne bi preživelo 11:41 Vesti 0
TRAGEDIJA KOD LAJKOVCA Brat (14) potonuo, sestra skočila za njim, pecaroš je uspeo da spasi jedno od njih 12:26 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05